[ŽT] Okupantai ruošiasi uždaryti Krymo tiltą visai nakčiai. Kas nutiko  ()

Neteisėtas statinys, į kurį ne kartą smogė Ukrainos gynybos pajėgos, bus uždarytas per devynias valandas. Okupantai tikina, kad nori atlikti „rekonstrukcijos darbus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai okupuotame Krymo pusiasalyje ketinama visai nakčiai uždaryti neteisėtai pastatytą Kerčės tiltą. Apie tai praneša leidinys „Krymas. Realijos“.

Pažymima, kad statinys bus uždarytas devynias valandas. Pradės veikti apribojimai nuo rugsėjo 28 d. 21 val. ir baigsis rugsėjo 29 d. 6 val.

„Tiltas bus uždarytas dėl restauravimo darbų įgyvendinimo. Rugsėjo viduryje Rusijos valdžia Kryme paskelbė atnaujinanti eismą Kerčės tilto atkarpoje, sugriautoje po liepos 17 d. sprogimų“, - sakoma pranešime.

Tuomet buvo sugriauta tilto tarpatramio kelio danga, kurią dabar bus bandoma užtaisyti.

 

Verta pažymėti, kad pastaruoju metu, padažnėjus išpuoliams Krymo pusiasalyje, tiltą pradėta reguliariai blokuoti. Taip atsitinka per oro pavojus, kurie taip pat pradėti skelbti tik neseniai.

Publikacijos paskelbimo metu vietos valdžia apribojimų nekomentavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(10)
(0)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: