[ŽT] „Nauja Putino gėda.“ Skelbiama, su kuo susitiko Kremliaus vadovas (Video)  (5)

Pas Putiną atvyko Pietų Sudano prezidentas Salvatore'as Kiiras Mayarditas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-30 [ŽT] „Nauja Putino gėda.“ Skelbiama, su kuo susitiko Kremliaus vadovas (Video)  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos bandymas prasiveržti pro tarptautinę izoliaciją virto nauja Kremliaus vadovo gėda. Pas Putiną atvyko Pietų Sudano prezidentas Salvatore'as Kiiras Mayarditas.

Socialiniai tinklai iškart prisiminė, kad pernai jis nusišlapino tiesiai per oficialią ceremoniją, tai užfiksavo  kameros.

Susitikimo vaizdo įrašas socialiniuose tinkluose sukėlė daug pokštų. Vartotojai pastebi, kad po invazijos į Ukrainą Rusijos Federacija nukrito iki trečiojo pasaulio valstybių lygio.

Pastebėtina, kad Pietų Sudano prezidentas susitikime su Putinu ne tik nenusiėmė ekstravagantiškos juodos kaubojiškos kepurės, bet ir nepažvelgė į Kremliaus vadovą.

Viešame Salvatore Kiiro ir Putino susitikime įvyko nenumatytas sumišimas dėl ausinių – Kiras ilgą laiką negalėjo suprasti, kaip jas reikia užsidėti, praneša TSN.

Kremliaus vadovas pradėjo juoktis ir gestais mokė politiką kaip tinkamai pritvirtinti ausines. Kiirui tai nepadėjo, jam prireikė padėjėjo pagalbos.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)