„Geriausias visų laikų vaizdo įrašas!“ Kas nutiko su Ukrainos puolimu (Video)  ()

Vaizdo įrašas, kuris parodo, kiek daug tikimasi iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Geriausias visų laikų vaizdo įrašas! Tai puikus priminimas, kad visi turime būti kantrūs ir tikėti Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis!“, – rašo soc. tinklo „X“ vartotoja @NatalkaKyiv.

Vaizdo įraše – Ukrainos karys, minkantis tešlą, kepantis duoną. Procesas ilgas, kaip ir karas, kurį Ukrainoje pradėjo Rusija.

Vaizdo įrašą papildo soc. tinklų komentatorių žinutės su klausimais: „kas nutiko su Ukrainos puolimu?“, „kodėl sustojote?“, „ką, ir viskas?“, „kada bus rezultatas?“ ir t. t.

Šiuo vaizdo įrašu norima atkreipti dėmesį į tai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos kovoja už Ukrainą visomis jėgomis, bet sulaukia ir priekaištų iš tų žmonių, kurie nesupranta, kad greitai niekas nevyksta. Kad pergalei reikia laiko. Kad saugant kiekvieno kario gyvybę, į priekį žengiama lėtai, bet užtikrintai.

 

„Atkreipkite dėmesį: nors formuluotė anglų kalba prasminga, svarbu pažymėti, kad kai kurie ukrainiečių kalbos žodžiai vaizdo įraše turi dvigubą reikšmę. Žodis „Замісs“ reiškia ir „minkymą“, ir „kovą“ arba „grumtynes“. Taip pat žodis „насипати“ reiškia ir „pilti“, ir „mušti“. Šlovė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms!“, – rašo @NatalkaKyiv.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: