„Jie neturės kur pasislėpti...“ Skabejeva apstulbusi. Studijos ekspertas paskelbė apie katastrofą (Video)  ()

„Taikinių identifikavimas ir skrydžio misijų kūrimas jau prasidėjo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms įsigijus naikintuvų F-16 ir tolimojo nuotolio raketų, pavyzdžiui, sparnuotųjų iš oro paleidžiamų raketų „Taurus“, kurias Vokietija galės perduoti Ukrainai, Juodojoje jūroje neliks vietos dideliems Rusijos karo laivams, kur jie galėtų pasislėpti.

Tokį pareiškimą Rusijos propagandos laidoje „60 minučių“ paskelbė „karo ekspertas“ Michailas Chodarionokas, praneša dialog.ua.

Kaip tai atrodys po mėnesio, dviejų mėnesių, ketvirčio. Taikinių identifikavimas ir skrydžio misijų kūrimas jau prasidėjo, turiu omenyje ATACMS raketas. Tada vokiečiai atitemps savo „Taurus“. Tada nesakykit, kad aš jums to nesakiau. 2024 m. atkeliaus F-16, liko trys mėnesiai, įgulos jau ruošiasi. Nespėsi du kartus apsiversti, kaip F-16 atskris su priešlaivinėmis raketomis, su „Taurus“ , SCALP ir „Storm Shadow“. Juodojoje jūroje neliks nė vienos vietos, kur galėtų pasislėpti didelis antvandeninis laivas“, – sakė propagandistas.

Be to, Chodarionokas nesutiko su propagandistais, kritikuojančiais amerikiečių tanką M1 „Abrams“, taip pat paragino Kremlių nesitikėti, kad iš JAV sumažės karinė pagalba Ukrainai.

Skabejeva sugebėjo pasakyti: „Skelbiate kažkokį siaubą...“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(166)
(3)
(163)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: