„Nusimato Charkivo skerdimas.“ Z-propaganda skelbia netikėtą žinią  ()

Netoli Bachmuto prognozuojami Charkivo įvykiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 1 d. užfiksuoti geografiniai vaizdai parodė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę Andrijivkos rytuose. Nemažai naujo personalo suteikia teisę tikėtis sėkmės į šiaurės rytus nuo gyvenvietės.

Spalio 2 d., Karo studijų instituto (ISW) analitikai paskelbė situaciją fronte per pastarąją parą. Rusijos gynybos ministerija teigia, kad dieną prieš Putino kariuomenė atmušė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakas Kliščijivkos, Kurdiumivkos ir Andrijivkos srityse. Teigiama, kad Ukrainos gynėjai vis dar nesugeba pralaužti priešo geležinkelio gynybos linijos.

Ukrainos generalinis štabas konstatavo, kad Rusijos kariuomenė nesėkmingai bandė kontratakuoti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas Bachmuto kryptimi. Šioje fronto dalyje priešas sutelkė iki 10 tūkst. karių. Rusijos karininkai taip pat tvirtina, kad V. Putino armija laiko gynybos liniją palei geležinkelį Andrijivkos ir Kliščijivkos apylinkėse. Viena iš Z-kanalų tikina, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos ne tik visiškai kontroliuoja Kurdiumivką, bet ir kovoja už Andrijivką ir Kliščijivką.

 

Vienas iš propagandistų teigė, kad padėtis Bacmuto pietuose jam labai primena 2022 metų rudens įvykius, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos vadavo Charkivo sritį. Kartu jis įsitikinęs, kad šį kartą Rusijos kariuomenė iš mūšio lauko nepabėgs.

Taip pat vyko mūšiai Avdijivkos-Donecko linijoje. Rusijos kariuomenė bandė išjudinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas iš jų pozicijų Stepnės, Novoselivkos, Marjinkos, Avdijivkos ir Veseles srityse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(9)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: