Putino eros pabaiga. „Pabaigs kaip Stalinas, galbūt, savo paties šlapimo baloje“  ()

„Jie neleis jam patekti pas tyrėjus Hagoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas, atsargos pulkininkas Romanas Svitanas mano, kad Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino nelaukia nei rami senatvė, nei klestėjimas, nei teismo procesas Hagoje. Greičiausiai jis mirs nuo „smūgio tabako dėžute“.

Pasak karo eksperto, pati rusų sistema neleis, kad Putinas ten patektų, nes dabartinis Kremliaus savininkas yra rimtas visų „kolektyvinio Putino“ nusikaltimų (nuo Kovalčiukų iki Rotenbergų ir Abramovičių) liudininkas.

„Jie neleis jam patekti pas tyrėjus Hagoje, nes mes kalbame apie dešimtis ir šimtus milijardų dolerių, kuriuos jie gali prarasti. Todėl greičiausiai atsiras kažkas panašaus į tabako dėžutę, „Novičiok“ arba tiesiog Putinas pabus ryte, eis į darbą, pamirš kaip kvėpuoti ir mirs, taip atsitinka ir žmonėms, kurie jau yra sulaukę garbingų metų. Putinas pabaigs kaip Stalinas, galbūt, savo paties šlapimo baloje, kai jo širdis dėl kokių nors priežasčių sustos“, – sakė Svitanas per pokalbį su „Glavred“.

Putino mirtis

Rusijos žmogaus teisių aktyvistas, Tarptautinės memorialinės draugijos valdybos narys Sergejus Krivenko mano, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas nelengvai užleis valdžią šalyje agresorėje Rusijoje. Visų pirma, jam tiesiog nėra kur dėtis, nes jis ne tik pats tapo karo nusikaltėliu, bet ir šiais nusikaltimais „uždengė“ savo aplinką. Dabar, greičiausiai, reikia laukti arba Putino mirties, arba kažkokios nepaprastosios situacijos, dėl kurios jis „nukris nuo sosto“.

 

Rusijoje kuriasi politinės grupės, kurios po diktatoriaus Vladimiro Putino mirties kovos dėl valdžios, sakė žinomas televizijos laidų vedėjas Savikas Šusteris.

Rašytojas Sergejus Žirnovas mano, kad Rusijos diktatoriaus mirties ar fizinio pašalinimo atveju bus paleistas mechanizmas Vladimiro Putino dubleriams eliminuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(6)
(103)

Komentarai ()

Susijusios žymos: