„Bus karas prieš Baltijos šalis. Iki 2028 m.“ Zelenskis skelbia grėsmingą žvalgybos informaciją (Video)  (26)

Ukrainos prezidentas pabrėžė, kad Rusija ieško galimybių įšaldyti situaciją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-06 „Bus karas prieš Baltijos šalis. Iki 2028 m.“ Zelenskis skelbia grėsmingą žvalgybos informaciją (Video)  (26)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Soc. vartotojas MAKS 23 savo soc. tinklo „X“ paskyroje skelbia, kad:

Zelenskis sakė, kad Rusija svarsto karo prieš Ukrainą įšaldymo scenarijus.

Apie tai rašo ir UNIAN.

Ukrainos žvalgyba turi informacijos, kad Rusija svarsto karo prieš Ukrainą įšaldymo scenarijus. Tai leis Rusijos Federacijai atkurti sunaikintą karinį potencialą ir iki 2028 metų pradėti naują karą prieš Baltijos šalis, per Europos politinės bendrijos trečiojo viršūnių susitikimo inauguracinę sesiją Granadoje (Ispanija) sakė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

 

„Aš, kaip visada, būsiu atviras. Dabar Rusija svarsto įvairius ateinančių metų scenarijus. Vienas iš jų yra ypač pavojingas. Jei šioje agresijoje prieš Ukrainą bus kokia nors pauzė - bet koks situacijos įšaldymas, tada bus naujas kritinis momentas“, – pažymėjo jis.

Zelenskio teigimu, jei Rusijai bus leista prisitaikyti dabar, tai iki 2028-ųjų Kremlius galės atkurti savo karinį potencialą. Vadinasi, Ukrainos vadovo teigimu, Rusijai užteks jėgų pulti šalis, kurios yra Rusijos ekspansijos židinyje.

 

Be Ukrainos, tai neabejotinai Baltijos šalys ir būtent tos šalys, kurių teritorijoje yra Rusijos kontingentai. Tai yra aiški informacija iš mūsų žvalgybos. Mes jums tai signalizuojame“, - sakė jis.

Ukrainos prezidentas pabrėžė, kad Rusija ieško galimybių įšaldyti situaciją ir prisitaikyti, daro išvadas iš savo klaidų ir ruošiasi judėti toliau. Jis paragino Europos vadovus prisiminti, kad pavojingiausias priešas yra tas, kuris padarė išvadas ir tomis išvadomis pasirengė kitam smūgiui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(10)
(15)

Komentarai (26)

Susijusios žymos: