Nauja Ukrainos taktika pašiurpino net Z-kanalus. Skelbia, kas nutiko prie Kliščijivkos  (1)

Z-karo propagandistai pašiurpę dėl naujos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taktikos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-05 Nauja Ukrainos taktika pašiurpino net Z-kanalus. Skelbia, kas nutiko prie Kliščijivkos  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai skundžiasi, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija daužo rusų pozicijas kartu su okupantais.

Rusų karo korespondentai praneša apie smarkiai pasikeitusią Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taktiką, kuri perėjo prie Rusijos kariuomenės naikinimo iš artilerijos, naikinant okupantus iš tolo ir lyginant jų pozicijas su žeme prie Kliščijivkos. Apie tai rašo Z-karo korespondentas Aleksandras Kocas, atkreipdamas dėmesį į sistemingus Ukrainos kariškių veiksmus, kurie neskuba į gabalus ardyti pirmosios rusų gynybos linijos.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymi, kad Ukrainos kariuomenė beveik visiškai atsisakė šturmo veiksmų. Taigi Ukrainos kariuomenės nuostoliai yra minimalūs, nes didžiąją dalį Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariuomenės likvidavimo darbų atlieka Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija.

Pasak Z-propagandisto, artilerijos smūgiai dengia rusus tol, kol okupantai arba atsitraukia, arba žūsta visi. Sutriuškinus rusų kariuomenės priešakines linijas, Ukrainos ginkluotosios pajėgos juda pirmyn ir užima atlaisvintas pozicijas. Jie nepuola. Tiesiog ateina ir užima pozicijas.

 

Kocas pripažįsta, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos dominuoja artilerijos skaičiumi, nuotoliu ir turima kasetine amunicija, kuri rusams padaro didelę žalą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(1)
(122)

Komentarai (1)