„Jis šaukė ir keikėsi!“ Rusijos bataliono vadą ištiko įniršio priepuolis. Kas nutiko  ()

Ukrainos žvalgyba perėmė itin emocingą Rusijos ginkluotųjų pajėgų 1-osios motorizuotųjų šaulių brigados bataliono vado pokalbį telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba paskelbė aukšto rango okupanto – Rusijos ginkluotųjų pajėgų 1-ojo armijos korpuso 1-osios motorizuotosios šaulių brigados bataliono vado – perimtą telefoninį pokalbį.

Pareigūnas įniršo ir ėmė rėkti ant savo pavaldinio. Įrašas oficialiame žvalgybos kanale buvo paskelbtas spalio 4 d.

Rusijos ginkluotųjų pajėgų bataliono vadą ištiko įniršio priepuolis dėl to, kad jo padalinys nevykdė kovinių užduočių, o skundėsi problemomis. Jis šaukė ant savo pavaldinio ir keikėsi.

„Ką tu darai?! Tu išprotėjai?!!! Visa visata tave girdi, įskaitant vadą ir visą čia esančią brigadą! O tu čia verkšleni, snargly! Visi atlieka užduotį, visos komandos jau pajudėjo į priekį, rezultatai jau yra! (...) Kada pradėsi atlikti užduotį, a? (...) Tu išvis nieko nedarai, išskyrus verkšleni eteryje! Arba tu, po velnių, nerandi kontakto su grupėmis, tavo „Mavic“ (dronai – red.) neskraido, arba yra kokia kita problema! (...) Perkrauk galvą ir pradėk dirbti! Mes nieko negalime padaryti, po velnių! Stovime jau antrą dieną!“, – šaukė rusų karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(2)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: