„Visiškai sušikta naktis. Pasipylė pyd@#$...“ Skelbiamas didžiulis puolimas  ()

Donbase tęsiasi įnirtingos kovos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donbase, beveik visiškai sunaikintame Bachmuto rajone, tęsiasi įnirtingos kovos. Naktis buvo labai sunki: Rusijos okupantai bandė nustumti nuo geležinkelio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karius, rašo Ukrainos karo tinklaraštininkas, „Telegram“ kanalo „Bachmuto Demonas“ autorius.

Visiškai sušikta naktis. Pasipylė pyd@#$..., kurių viena dalis kovojo iki galo, o kita dalis pabėgo po pirmos minos. Galų gale mūsų nebeišmetė už geležinkelio, atmušėme visas atakas, po truputį judėsime į priekį“, – rašo jis.

Apie itin karštą naktį rašo ir kitas Ukrainos gynėjas, kanalo „Bachmuto Balu“ autorius.

Jo turimais duomenimis, dieną prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojams pavyko pasiekti geležinkelį Kliščijivkoje, kur jie užėmė Rusijos ginkluotųjų pajėgų okupantų apleistas pozicijas ir įsitvirtino.

Vėliau jis pranešė, kad Ukrainos kariai bandė kirsti geležinkelį Andrijivkos apylinkėse.

 

„Vaikinams pavyko išmušti pyd@#$ iš pozicijų už geležinkelio, jie jau įsitvirtino! Liko visai nedaug, tikimės pereiti geležinkelį, ir po poros dienų būti su vaikinais. Ten vaikinai taip pat turi naujienų, bet jie vis dar dirba (kol kas nieko nesakysiu). Palei Kurdiumivką vyksta įnirtingi mūšiai, (rusai – red.) dabar ten veža mėsą, tą patį jie darė ir Kliščijivkoje. Bendražygiai  dar turi laiko kontratakuoti – pozicijos eina iš rankų į rankas“, – rašo „Bachmuto Balu“.

Pasak jo, Berchivkos apylinkėse rusai naktį bandė atakuoti ukrainiečių pozicijas, tačiau gynėjams pavyko atremti jų atakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: