[ŽT] „Jiems chana. Vos per 15 min...“ Pas vietinius nusipirko samagono. Žiauru, kas nutiko okupantams (Foto)  ()

Okupuotose Ukrainos teritorijose yra stiprios antirusiškos nuotaikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai okupuotame Melitopolyje buvo masinio okupantų apnuodijimo atvejis. 11 rusų kareivių mirė pabandę iš vietinių moterų pirktą samagoną. Apie tai pranešė Rusijos Z-kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“, remdamasi savo informuotais šaltiniais, praneša Dialog.UA.

„11 karių kompanija nupirko samagoną iš dviejų vietinėmis prisistačiusių moterų... Mirė visi, kurie gėrė šį alkoholį. Beveik vienu metu per 15 minučių mirė 11 žmonių... Paaiškėjo, kad „ten buvo įdėta nuodų“. Vaikinai neturėjo galimybių išgyventi“, – rašo šaltinis.

Jis tikina, kad Rusijos okupacinė „policija“ dabar ieško tariamų nuodytojų, tačiau jos dingo nežinoma kryptimi.

Manoma, kad moterys jau išvyko iš miesto.

Z-kanalas tikina, kad okupuotose Ukrainos teritorijose yra stiprios antirusiškos nuotaikos, todėl Rusijos kariškiai nuolat tampa apnuodijimo aukomis.

„Melitopolyje apskritai baisu. Daugelis vaikinų skundžiasi, kad čia jiems nepatinka. Kai kas jiems net tiesiai šviesiai pasako: sako, tuoj ateis Ukrainos kariuomenė ir jums bus chana“, – kanalas cituoja vieno okupantų žodžius.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(214)
(2)
(212)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: