Karo pabaiga. Ždanovas skelbia, ką ruošia Bidenas. „Tai pakeis viską“ (Video)  ()

Ukrainai reikia balistinių raketų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak žinomo karo eksperto Olego Ždanovo, Ukrainai reikia balistinių raketų, kurių nuotolis būtų 300-500 kilometrų.

Atsakydamas į klausimą, kokia reikiamu kiekiu ginkluotė leistų Ukrainai artimiausiu metu baigti karą, Ždanovas teigė, kad tai – raketinės pajėgos, artilerija, aviacija ir tankai, o tiksliau – šarvuočiai.

„Raketos, o būtent balistika. Nes Rusijos balistika tikrai bloga. Jie neturi balistikos, be to, balistika labai greitai skrenda gana didelius atstumus. Ir nėra priemonių su tuo kovoti. Balistinės raketos gali išspręsti bet kokias problemas“, – naujoje vaizdo apžvalgoje aiškino Ždanovas.

Pavyzdžiui, pabrėžia ekspertas, jeigu kariai yra operatyvinėje teritorijoje, išsibarstę dideliame plote, smogti galima būtent balistika.

„Tiesiog balistika iki 500 kilometrų. Šiuolaikinė artilerija gali pasiekti iki 75 kilometrų, imant didelio tikslumo amuniciją. Toliau – aviacija. Jei yra didelis karinis objektas, tai gali būti grupinis raketų smūgis“, – pavyzdį pateikė Olegas Ždanovas.

„Bet kuriame vadovėlyje rašoma, kad ugnies padarytos žalos pagrindas yra raketų pajėgos, artilerija ir aviacija. Čia yra tai, kas gali išvesti iš rikiuotės – nuo ​​logistikos iki kariuomenės fronto linijoje“, – pabrėžė Ždanovas.

 

Tuo pat metu Ukrainai trūksta tiek aviacijos, tiek raketų pajėgų, kurių nuotolis būtų bent 300 kilometrų, jau nekalbant apie 500.

Norime pridurti, kad pasirodė informacija, kad Bideno administracija svarsto alternatyvius pagalbos Ukrainai finansavimo būdus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(0)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: