[ŽT] N-18! Twitter sprogdinantis video. Izraelietis išgelbėja savo šeimą nuo „Hamas“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-10-10 12:54
Tai tu eik pasidomėk kas buvo prieš visus maidanus tada galėsim test. Mafijozai tai putinas ir tipo "demokratinė" Ukrainos valdžia prieš maidaną. Bėgsim į vakarus bėgsim į rytus. Kiek vokietis važiavo ir sakė Ukrainai neik su rusu? Durnu palaikė vokietį... kaip mes išduosim broliukus, o prie jūsų ir vogt negalėsim pff nelygis. Dabar kariauja visų mūsų karus tik ne savo užvirtą košę srebia... šlykštu tep sakyt? Bet tai yra tiesa... nepadėsi Ukraina išnyks, perdaug įsitrauksi gali tekt patiems apkasuose sėdėt...
Benediktas 2023-10-10 14:24
Tu nesusigaudai, kas užvirė košę. Rusai kvaili, kad jie įsivaizduioja turi teises į kitą valstybę - ir tu irgi panašiai mąstai. Tegu gyvena savo Rusijoje. Tegu pirma išmoksta gyventi savo Rusijoje puikiai, tada gales mokinti, kaip kiti turi gyenti. Bet net ir tuo atveju, nera ko mokinti kitų, jei neprašo. Savo tankus tegu pasilaiko sau.
donatasv 2023-10-10 14:36
Taip visi neįsivaizduojam visi aplinkui durni... ateini į banką imi paskolą ir demokratiškai trenki durimis ir pasiunti nahui ir tikiesi jog lengvai praslysi ir niekas nieko nedarys. Žaidi su ugnim lauk bėdos. Kreštas pas putiną už išdavystes visada buvo ir bus.
Benediktas 2023-10-10 14:41
Kokie žmonės ėjo į ta banką? Rusai vadovavo net Ukrainos kariuomenei, ministrai - rusai, ne visi aisku. Rusai tas paskolas ir eme sau ir paskui pabego su tais pinigais i Rusija po Maidano.
donatasv 2023-10-10 18:25
Pas mus paksas irgi buvo atėjęs šūdą virt... institucijos greit susitvarkė. Nes visa tauta ėjo koja kojon vienu tikslu ir rusiškas rublis smirdėjo. Išsilakstė maža dalis vagių kiti toliau liko tarnaut ruskiui. Vakarai nebereikalo prašo valytis arba negaus nieko. Jei nestiprins institucijų supančių valdžią šiandie tai visas tas karas bus be prasmės. Neteisiu nei vieno šioje situacijoje abu šūdą virė ir prisivirė. Man tik nepatinka kur viskas eina, per ruskio ir ukrainos mafijozus visas pasaulis eina iš proto, radikalėje, atsiveria seni konfliktai, o čia labai greit gali užvirt dar didesnis karas. Ir man nusišvilpt kiek ukraina kraujuos bet tegu kraujuoja greičiau, nes tuoj viduje pradėsim pjautis.
Benediktas 2023-10-10 18:46
Tai ukrainiečiai per Maidana tą patį padarė, nes teisininiu būdu nebuvo įmanoma nieko pakeisti - valdžia buvo ruskių uzurpuota. Nesuprantu kur tu randi kalte pas ukrainiečius šitam kare, ar praeityje, tik tuo ir užsiimi, kad kažką surasti, bet taip nieko ir nerandi. Nėra nei vienos idealios tautos. Paimk bet kurią šalį ir rasi netobulumų pas visas, jei ne dabar tai praeityje. Rusai pradėjo karą, o pries tai okupavo Krymą, Dombasą. Kokių tau įrodymų dar reikia, kas kaltas del karo.
donatasv 2023-10-10 19:17
Vagis vadinu vagimis ir tiek. Toleravo ruskį patys, prisiveikė ir man nepatinka, kad bando pritemt, kad jie kovoja mūsų karą, saugo mūsų laisvę. Mes patys pasirūpinome savo saugumu ir tai mums kainavo daug nuo energetikos iki stojimo į nato.
Benediktas 2023-10-10 19:43
Džiaukis, kad ukrainiečiai stabdo Rusijos imperiją. Dar nepatenkintas jisai. Taip - vakarai kalti, kad uzsimerke ant Krymo, Dombaso, Grusijos ir toliau šėrė rusus doleriais už dujas. Kas saugos tavo laisve, kai čia ateis rusai? Kas pirmiausia tures su jais susidurti? - Lietuvos pestininkai. Kiek ilgai bus NATO - niekas nežino.
donatasv 2023-10-10 19:45
Tas pats nato stabdė ir dar ilgai stabdys ir man nusišvilpt ką sako Ukraina. Už mūsų laisvę ir tų pačių Ukrainiečių laisvę kovojo mūsų tėvai. Tik skirtumas tas, kad mes vertinome tai ką gavome, o Ukrainai dašilo po 20+ metų ir visus vėl stumia po bėgiais, ko pasekoje išbalansavus viską gali būt taip, kad vėl kris ruskio bombos ant galvos ir mums. Gali garbint avinų bandą kiek nori, o aš juos toliau keiksiu. Ir dėkoti už tai nesiruošiu.
Benediktas 2023-10-10 20:42
Mes kovojom uz savo laisve. Jei rusai butu dave gyventi ukranieciams, nei i nato jie noretu nei es. Bet kai rusai ekonomikoje sh mala. Tai ko jie tikejosi? Tavo paziuros niekuo nesiskiria nuo rusu vatnyko putinisto.
donatasv 2023-10-10 21:06
Aha putinistas garbink ir toliau avinų bandą. Visiems buvo aišku, kad rusas gyvent neduos arba turėsi būt galvą sukišęs putkinui į šikną iki pažastų kaip bulvių maišas. Jiems net priežasties karui nereikia keičiasi valdžia, kad įsitvirtyti karą sukelia. Čia iki kiek durnam reikia būt, kad eitum kartu su tokiu draugu? Prisišiko patys ir dabar visų sąskaita kapstosi iš duobės. Nebūtų pikta dėl žmonių, paramos negaila, bet jei vakarai pyksta, kad neduos ginklų dėk korupcijos tai patikėk visas šitas šūdas traukiamas į viešumą nebereikalo. Reiškiasi net ir karas toje srityje nieko nepakeitė. Rusiškas mentalitetas, vogiau ir vogsiu...
Benediktas 2023-10-10 21:27
Tai visiems buvo aisku ir 1990 kad rusai taip nepaleis LT paprastai ir vistiek buvo Sajudis ir zmones ejo i aikstes ir stovejo pries tankus. Kuo ukrainieciai maziau teisus uz mus?
donatasv 2023-10-10 21:50
Tai jau gal 5 kart parašiau jei ne daugiau. Kiek dar pakartot?
Benediktas 2023-10-10 22:17
Ką parašei? Niekus rašinėji ruso pusėj ir tiek.
donatasv 2023-10-10 23:05
Kuri vieta ruso pusėje? Jei negarbinu ukrainos tai jau viskas ruso pusėje? Gal išsiblaivyk? Durną ir bažnyčioje muša, Ukrainos pasirinkimų po ssrs žlugimo tikrai protingais nevadinčiau už tai ir muša. Dabar naglai atsistoją pareiškia duosit ginklų ir niekur nedingsit, o mes kaip vogėm taip vogsim... po tokių išsišokimų tai nieko keisto, kad pradeda visokius trumpus rinkt. Toks kaip bidenas taip ir praranda rinkėjus. Geriau papasakotų ką daro, kad korupciją mažintų, kaip bendradarbiauja su vakarais šioje srityje. Patys save laidoje.
Benediktas 2023-10-11 06:26
Parašyk, kurioje vietoje aš garbinu Ukrainą?