„Esu 100% tikras.“ Kas organizavo smūgį Izraeliui (Video)  ()

P. Černikas citavo įrodymus, kad abi šalys dalyvavo organizuojant puolimą prieš Izraelį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-10 „Esu 100% tikras.“ Kas organizavo smūgį Izraeliui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Piotras Černikas užtikrintai pareiškė, kad Rusija ir Iranas yra karo veiksmų Izraelyje kaltininkai.

Už „Hamas“ kovotojų stovi patyręs ir išmanantis organizuoti didelio masto karą žaidėjas, tai yra faktas, sako Piotras Černikas. Kartu jis tvirtina, jog kalbama konkrečiai apie Rusiją, nes jai tai naudingiausia. P. Černiko interviu „Naujienų fabrikui“ galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Žurnalistas paklausė pašnekovo, ar už karo veiksmų Izraelyje slypi Rusija, ar tuomet jos tikslas – sukurti pasaulio chaosą. Karybos ekspertas į šį klausimą atsakė teigiamai ir pridūrė: „Esu tuo 100% tikras. Tai nėra požiūris, tai yra tvirtas įsitikinimas.“  

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas išsakė argumentus, kad Izraelio puolimas buvo rusų darbas: „Jau yra daug medžiagos apie tai, kaip viskas įvyko. „Hamas“ negalėjo organizuoti savo atakų taip, kaip padarė. Tai jiems apskritai nebūdinga, jie kitaip kovoja su izraelitais. Viskas per daug apgalvota: naudotas internetas, elektroninis karas, kamikadzės dronai.

Tai galėjo organizuoti labiau protingi žmonės, kurie supranta, kaip visa tai teisingai padaryti ir kaip viską suplanuoti“.

 

Piotras Černikas taip pat paaiškino, kodėl karas Izraelyje turėtų baigtis Irano teritorijoje:

„Neabejoju, kad visa tai rusai suorganizavo kartu su iraniečiais. Ar Izraelis visa tai atlaikys? Esu 100% tikras, kad taip, bet yra dar viena smulkmena: ar jie yra pasirengę iš tikrųjų išspręsti problemą (Gazos Ruožą reikia išvalyti ir dėl to nekyla jokių abejonių, bet iš tikrųjų blogis slypi Irane). Būtina atlikti raketų ir bombų išpuolių prieš Irano gamyklas, nes šis blogis tik augs“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(2)
(65)

Komentarai ()