Neoficiali versija. Kiek iš tikrųjų Putinui metų  ()

Spalio 7 dieną Putinui oficialiai suėjo 71 metai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas mano, kad Kremliaus vadovui gali būti 73 metai.

„Jis turi kitokią vaikystės istoriją. Tie tėvai, kurie pristatomi kaip oficialūs Putino tėvai, iš tikrųjų jį įsivaikino. Jei tai tiesa, tai jo tikroji mama, būdama 97 metų, neseniai mirė“, – pažymėjo jis.

Žirnovas tai sugalvojo ne pats. Lenkų žurnalistė Krystyna Kurczab-Redlich, 15 metų dirbusi Rusijoje, atliko didelio masto tyrimą, kuris atskleidė, kad tikroji Putino biografija labai skiriasi nuo oficialiosios. Ji ir skelbė, kad Putinas gimė apie 1950 metus ir turėjo labai sunkią vaikystę.

Krystyna Kurczab-Redlich sekė archyvų duomenis ir net liudininkų pareiškimus, kad išsiaiškintų, kad Putino tikroji mama buvo Vera Nikolajevna Putina, o tėvas - mechanikas Platonas Privalovas. Putina sužinojo, kad Privalovas yra vedęs ir sūnų augino viena. Žurnalistei tai papasakojo pati Putina, kuri, kaip teigia Žirnovas, mirė ne taip jau seniai.

Vėliau Putina susituokė su kartvelu kariu ir šis nenorėjo auginti ne savo kraujo sūnaus. Taigi, jį mušo, palikdavo šalti lauke. Taigi, 1960 metais Vladimiras Putinas iškeliavo gyventi su seneliais - Marija ir Vladimiru Putinais. Jie, kaip teigiama, tapo oficialiais Putino tėvais, kurie vaiko susilaukė būdami 41 metų amžiaus.

 

Ši istorija buvo slepiama, bet Krystyna Kurczab-Redlich ją ištraukė tiesiog iš televizoriaus - kai Putinas ėmė kilti kaip politikas, Vera Putina pasirodė televizijoje kaip jo seniai dingusi mama. Atsirado ir mokytoja, kuri prisiminė mokiusi Putiną mokykloje okupuotame Sakartvele. Italų žurnalistas Antonio Russo iš karto pakilo tirti šią informaciją, bet netrukus mirė. 2000-aisiais rusas Artiomas Borovikas irgi ėmė tirti šią keistą istoriją, bet žuvo lėktuvo katastrofoje. Putino vaikystės tyrimai tapo kone nelegaliais.

Ar Putinas tikrai yra senesnis? Kas ten žino. Bet oficiali Rusijos žiniasklaida dažnai mėtosi meluose. Kartą paskelbė, kad Putino tėvas mirė 1945 metais - 7 metai prieš Putino gimimą. Paskui ši žinia buvo skubiai pakeista, teisinantis, kad tuomet mirė Putino brolis (abu Putino broliai mirė prieš jam gimstant).

 

Tik kam Putiną jauninti dviem metais, net jei ši įvaikinimo istorija tikra? Na, 1960 metais, kai įvyko šis galimas įvaikinimas ir persikraustymas į Leningradą (dabartinį Sankt Peterburgą), Putinas pradėjo eiti į mokyklą kaip pirmokas, nes mokslai Sakartvele dėl smurtaujančio patėvio virto niekuo. Galimai buvo baiminamasi, kad iš dešimtmečio pirmoko bus tyčiojamasi, todėl jo amžius sumažintas dviem metais. Tai yra, Putino pajauninimas galėjo įvykti anksti ir tai nebuvo susiję su jo politine karjera.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: