„Ruoškitės. Bus smūgis iš vidaus.“ Skelbiama, kaip Putinas puls Baltijos šalis (Video)  (9)

Svarbu neleisti kilti pačiam vidiniam konfliktui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po Izraelio Putino tikslas gali būti Baltijos šalys, kurias vargu ar jis bandys atvirai užgrobti, nes jos yra NATO narės, tačiau jis yra pakankamai pajėgus organizuoti ten rimtus protesto judėjimus iš vidaus, teigia Romanas Svitanas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas įsitikinęs, kad Kremliaus vadovas turi „didelį apetitą“, susijusį su svetimų teritorijų okupacija, kurį jis stengsis patenkinti.

Romano Svitano prognozes apie tai, kurios NATO šalys gali tapti kitomis Putino aukomis, rasite vaizdo įraše „YouTube“.

Karo ekspertas paaiškino, kur artimiausiu metu gali kilti konfliktas NATO šalyse, organizuojamas Rusijos: „Rusai atvirai nepuls NATO šalies, jie ruošis ir „uždegs“ iš vidaus, o „uždegti“ yra ką. Ten, Baltijos šalyse, pakanka prorusiško elemento, kuris ten ir gimė, tai yra ta pati problema kaip Ukrainoje. Būtent dėl ​​to (ypač kalbos problemos) rusai sukels vidinį konfliktą, juolab kad tai jau patikrintas metodas.“

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas pabrėžė, koks yra gudrus Putino planas: „Spręsti vidinį konfliktą, jei jis pateikiamas kaip vidinis, o ne kaip hibridinis išorinis, bus sunku, į jį neatsakysi kariniais metodais (povandeninis laivas neišspręs vidinių konfliktų klausimų). Čia ir slypi problema, todėl svarbu neleisti kilti pačiam vidiniam konfliktui, o nukirsti šio Rusijos „naviko“, kuris dabar plinta visame pasaulyje, „metastazes“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(36)
(40)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: