[ŽT] Tai rimta. Gali būti naujas frontas. Puolimas iš šiaurės. JAV skelbia apie evakuaciją  ()

Užfiksuotas islamistų skverbimasis į Izraelį iš Libano teritorijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį, spalio 11 d., Izraelio šiaurinę sieną užpuolė Libanas. Anksčiau sieną kirsdavo diversantai parasparniais, taip pat atakuojančiais dronais.

Informaciją savo oficialioje paskyroje socialiniame tinkle „X“ patvirtino Izraelio gynybos pajėgų (IDF) spaudos tarnyba.

„Buvo gautas pranešimas apie tariamą infiltraciją iš Libano į Izraelio oro erdvę“, – sakoma Izraelio kariuomenės pranešime.

Šiuo metu informacijos apie karinius susirėmimus nėra. Tuo tarpu JAV kreipėsi į savo piliečius Libane, prašoma palikti šalį.

 

Pastebėkime, kad Jeruzalei Libano, kur valdžią turi „Hezbollah“, agresija nėra netikėta. IDF dislokavo papildomas pajėgas šiaurėje, tikėdamiesi puolimo ir iš tos pusės. Situacija ten išlieko nestabili. Izraelis periodiškai bombarduojamas raketomis iš Libano teritorijos. Taip pat užfiksuota pora kovotojų bandymų prasiskverbti pro sieną.

Jeruzalė smogia atgal.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(3)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()