Skelbiamas ultimatumas. Situacija sprogstanti. Gali įsijungti JAV armija  ()

Izraelis paskelbė grasinimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-11 Skelbiamas ultimatumas. Situacija sprogstanti. Gali įsijungti JAV armija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeruzalė yra pasirengusi smogti Sirijai, pagrindinei „Hezbollah“ sąjungininkei, jei šeichas Hassanas Nasrallah prisijungs prie „Hamas“. Tai pranešė Izraelio žiniasklaida, socialinėje žiniasklaidoje paskelbusi pranešimą apie grasinimus „Hezbollah“ ir jos lyderiui Izraelio užpuolimo atveju.

Žinutė Nasrallah esą buvo perduota per Prancūziją, informuoja kanalas „Ukraina 365“.

Grasinimas skamba taip: Jeruzalė pasirengusi smogti Damaskui, Sirijos sostinei, o jos prezidentas Basharas al Assadas bus užblokuotas. Grubiai tariant, Damasko gali laukti Gazos Ruožo likimas. O į pagalbą gali ateiti Amerikos sąjungininkai, kurie jau pasiuntė savo karinį laivyną į Viduržemio jūrą.

Šį kartą Izraelio ginkluotosios pajėgos (IDF) nesustos prieš nieką, o jos atsakas į agresiją nebebus toks santūrus kaip anksčiau. Smūgiai bus suduoti ir prieš „Hezbollah“ kovotojus.

 

Izraelis nusprendė prevenciškai smogti „Hezbollah“, grasindamas smūgiais Sirijai ir JAV pagalba.

JAV šaltiniai teigia, kad Izraelis su Baltaisiais rūmais aptaria galimybę prašyti Kongreso padėti JAV kariams dalyvauti atakose prieš „Hezbollah“.

Jeruzalė tikisi, kad Nasrallah nekartos 2006 m. klaidos, kai jo kovotojai pagrobė IDF kareivius ir dėl to kilo Antrasis Libano karas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(1)
(26)

Komentarai ()