[ŽT] Video rusų gerbėjams. „Tik pažiūrėkite, ką jie padarė...“  ()

„Ukrainos miestų naikinimas yra rusų taktika.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiems, kurie vis dar tiki, kad į Ukrainą atvyko „išvaduotojai“ , Maksimas Žorinas parodė jų veiksmų pasekmes. Kad niekam nekiltų abejonių, kad rusai neša mirtį ir sunaikinimą, buvęs „Azov“ pulko vadas pasidalijo atviru gąsdinančiu vaizdo įrašu.

Ką rusai padarė su gyvenvietėmis netoli Bachmuto, galite pamatyti Maksimo Žorino „Telegram“ kanale.

Kadrus, kaip iš siaubo filmo apie Armagedoną, kurių negalima pamiršti, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 3-iosios šturmo brigados vado pavaduotojas paskelbė internete. Vaizdo įrašo komentaras prasideda žodžiais: „Ukrainos miestų naikinimas yra rusų taktika. Jei miestas yra kovos zonoje, tada su didele tikimybe galime manyti, kad iš jo nieko neliks. Kaip jie sunaikino Bachmutą, taip jie dabar naikina Avdijivką“.

 

Tiems, kurie vis dar turi bent šiek tiek iliuzijų apie rusų ketinimus, Maksimas Žorinas parašė: „Jei kalbėtume apie mažus miestelius, tokius kaip Kliščijivka ar Avdijivka, kuriuos neseniai išlaisvino mūsų brigada, tai rusų  p****ų dėka ten dabar neaišku, kur buvo gatvės. Ten viskas sulaužyta ir sugriauta“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(6)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: