Socialiniai tinklai meta iššūkį elektroniniam paštui  (7)

Beveik ketvirtadalis JAV internetinio gyvenimo praleidžiama socialiniuose tinkluose. „Facebook“, „MySpace“ ir „Twitter“ iš esmės keičia elektroninį paštą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželį elektroninių laiškų rašymui ir siuntimui amerikiečiai skyrė 8,3% internete praleidžiamo laiko, o prieš metus – 11,5%. Elektroniniams laiškams skiriama 34% mažiau laiko, o socialiniai tinklai tapo 31% populiaresni.

Atsiradus socialiniams tinklams, kyla klausimas, ar reikalingas elektroninis paštas? Juk patogiai bendrauti galima socialiniame tinkle.

Interneto portalų lankomumas taip pat krenta: 4,4% laiko šį birželį ir 5,5% – prieš metus. Antrąją vietą pagal amerikiečių praleidžiamą laiką internete užima socialinių tinklų žaidimai – 10,2% ir 9,3% – prieš metus. Interneto paieškos tarnyboms atiteko septintoji vieta su 3,5%. Kyla klausimas, ar dar ilgai „Google“ bus laikoma stambiausia interneto kompanija?

Tačiau elektroninio pašto tarnybos ir interneto portalai lieka populiariausiais tarp mobilaus interneto naudotojų. Elektroninį paštą mobiliuoju telefonu tikrina 41,6% ir 37,4% tikrino prieš metus. Interneto portalams taip pat skiriama daugiau laiko, nei socialiniams tinklams, tačiau atotrūkis vis mažėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)