[ŽT] „Jei Putinas nebūtų toks kvailas...“ Išsipildė baisi pranašystė  ()

Ukrainos išdavikė Tatjana Montian po Krymo aneksijos išpranašavo karą pusiasalyje ir buvo teisi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė senas Tatjanos Montian vaizdo įrašas, kuriame ji įžeidžiamai atsiliepia apie Rusijos diktatorių. Tada kolaborantė pažadėjo, kad karas ateis į Rusijos okupuotą Krymą, ir pasirodė esanti teisi.

Pranašišką Montian įrašą savo tinklaraštyje paskelbė žinomas Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis.

Montian itin griežtai kritikavo diktatorių V. Putiną dėl Krymo aneksijos. Ji patikino, kad neteisėto referendumo dėl pusiasalio rezultatus suklastojo Maskva. Be to, kolaborantė perspėjo, kad karas vis tiek pasivys Krymo gyventojus.

Jei Putinas nebūtų toks kvailas, nieko iš to nebūtų įvykę. Niekas jo neprivertė išsprogdinti viso Krymo.... Ir jis niekam nebūtų davęs priežasties, ir nebūtų užsidėjęs ant kaklo svorio. Bet ne, jis tikrai norėjo „Krymo mūsų“.... Jie (Krymo gyventojai) nebalsavo, man nereikia net jums to sakyti! Į šį „referendumą“ niekas nėjo! Ir santykis buvo 30 proc. prieš 30 proc. - likusiems visai nerūpėjo... Jie dabar džiaugiasi, kad pas juos nėra karo ir bombardavimų. Palaukite, vaikinai. Dar ne vakaras, viskas dar prieš akis“, - tada sakė Montian.

 

Galiausiai taip ir nutiko - dabar Krymas bombarduojamas vos ne kasdien. 

Vėliau Montian pakeitė savo poziciją, palaikydama Rusijos įvykdytą Donbaso okupaciją, o vėliau ir visavertį karą prieš Ukrainą. Tačiau kolaborantei taip ir nepavyko tapti ruse. Dabar ją nuodija Kremliaus propaganda, reikalaudama atimti iš jos pilietybę ir išsiųsti iš Rusijos Federacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(69)
(4)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()