Viskas įmanoma. Gresia 2 „katilai“. Pulkininkas skelbia netikėtą žinią  ()

Rusai toliau veržiasi į Avdijivką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai toliau veržiasi į Avdijivką. Tačiau situacija karinių operacijų žemėlapyje atrodo taip, kad noras suvesti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas į „katilą“ Avdijivkoje gali lemti du „katilus“ patiems įsibrovėliams.

Karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, instruktorius lakūnas Romanas Svitanas, interviu „24 kanalui“ teigė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos yra pakankamai pajėgios atlikti tokią užduotį. Tuo tarpu tinkle yra skelbiami vaizdo įrašai iš Avdijivkos, rodantys, kaip galingai Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgos naikina Rusijos techniką.

Svitanas pažymėjo, kad okupantai taiko „mėsos šturmo“ taktiką. Tai liudija ir rusų nuostoliai, iki 1500 per dieną. Be to, per pastarąsias 24 valandas priešas neteko 55 tankų ir apie 30 artilerijos įrengimų. Tai ne tik Avdijivkos kryptimi, priešas bando pulti plačiu frontu. Kartu Ukrainos kariai daro spaudimą įsibrovėlių flangams.

 

Prie Avdijivkos gali susidaryti situacija, kad, į šiaurę ir į pietus nuo paties miesto, Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali paimti rusus į 2 „katilus“. Jei bus tokia užduotis, ją bus galima įvykdyti, perkeliant daugiau jėgų šia kryptimi. Okupantų veikla prie Avdijivkos bus stebima dar maždaug savaitę“, – sakė Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(7)
(107)

Komentarai ()

Susijusios žymos: