„Situacija blogėja. Gali būti kritinis taškas.“ Ukrainos kariai kirto Dnieprą  ()

Ukrainos kariai kirto Dnieprą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-21 „Situacija blogėja. Gali būti kritinis taškas.“ Ukrainos kariai kirto Dnieprą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai kirto Dnieprą, sukurdami naują placdarmą kairiajame Chersono srities krante. Maskva šiuo klausimu tyli, bet Z-kanaluose auga panika.

Isterišką pareiškimą paskelbė propagandistas ir Z-tinklaraštininkas Romanovas.

Rusijos Federacijos valdžiai ir kariuomenei kalbant apie Ukrainos kontrpuolimo nesėkmę, jis patikino, kad situacija Chersono srityje sparčiai blogėja. Tiesą sakant, Rusijos kariuomenė yra priversta trauktis.

„Situacija šia kryptimi yra tikrai labai pavojinga, artėja kritinis taškas“, – rašė jis.

Kitas propagandistas Aleksejus Živovas skundėsi, kad Rusijos kariai fronto linijoje labai kenčia nuo Ukrainos dronų darbo.

„Priešas turi kvalifikuotus karius, nusimanančius apie dronus. Ne kvaili, o tikrai įgudę kariai. Jie skraido virš mūsų neribotai ir beveik nebaudžiami iki 30 km gylyje. Jie nuolat stebi riebiausius taikinius. Kai tik vaikinai išeina atlikti kovinių darbų, į juos iškart atskrenda pora FPV, o 2–3 „Baba Jagos“ laukia pasaloje. Rezultatus galite pamatyti Ukrainos kanaluose. Jie turi vaizdo įrašo patvirtinimus apie mūsų artilerijos pralaimėjimą ir visada skelbia tai internete. Reikia labai skubiai kažką daryti!“ – rašo rusų propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(3)
(93)

Komentarai ()

Susijusios žymos: