„Tai didžiulė sėkmė Ukrainai.“ Gali būti fronto žlugimas. Skelbiama sensacinga žinia (Video)  (1)

„Jie pradėjo suprasti, kad prie Avdijivkos užvirtą košę srėbti teks jiems ir kad tik nuo šios košės dantys neiškristų.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanaluose auga panika dėl nepavykusios Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolimo Avdijivkoje. Jie suprato, kad rusų generolai tikriausiai padarė lemtingą klaidą. Apie tai savo tinklaraštyje „YouTube“ kalbėjo garsus Rusijos istorikas Dmitrijus Černyševskis.

Jį ypač sudomino vieno iš Z-kanalų gauta žinutė, kad žlugimas prie Avdijivkos gali lemti Rusijos fronto žlugimą.

„Dabar išleidžiame paskutines rikiuotes, bandydami įsiveržti į priešo gynybą Avdijivkoje. Šie daliniai, kaip ir jiems skirta amunicija, buvo kaupiami ir aprūpinami nuo žiemos. Jei artimiausiu metu nepasiseks, paaiškės, kad tai buvo tiesiog švaistymas. Priešas vis dar turi operatyvinių rezervų, jų logistinė ranka yra daug trumpesnė nei mūsų. Tokių dalinių buvimas leis jiems įvykdyti puolimą su fronto prasiveržimu ir patekti į operatyvines erdves“, – teigiama Rusijos Z-kanalo pranešime.

Černyševskis mano, kad kanalas yra labai arti tiesos.

„Jie pradėjo suprasti, kad prie Avdijivkos užvirtą košę srėbti teks jiems ir kad tik nuo šios košės dantys neiškristų“, – rašė istorikas.

Jis patikino, kad rusų bandymas veržtis prie Avdijivkos yra didžiulė sėkmė Ukrainai. Tiesą sakant, Ukrainos ginkluotosios pajėgos gavo galimybę perlaužti Rusijos kariuomenę gynyboje, o tai yra tinkamiausias pasirinkimas.

 

„Ideali strategija Ukrainai yra išnaudoti Rusijos kariuomenę gynyboje, kruvinuose mūšiuose, o tada, kai Rusijos Federacija išnaudos savo resursus, smogti durklu, perplėšti Rusijos gynybos liniją ir smogti lemiamą pralaimėjimą. Prie Avdijivkos reikalingas nuostolių santykis: 1:5. Tai ten yra karas, kurio reikia Ukrainai, ten yra pergalės, kurių jai reikia šiame etape. Kol kas padėtis Ukrainai klostosi itin palankiai. O pagrindinė to priežastis – beprotiškas rusų generolų noras, suradusių kažkokius rezervus... Jiems niežėjo, kad rezervai nenaudojami. Metė į mūšį, kad pasikabintų ant pilvo medalį“, – pasakojo istorikas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(3)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: