To neturėjo sužinoti niekas. Zacharovos paslaptis nušlavė propagandistą (Video)  ()

Jevgenijus Satanovskis liko be darbo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-22 To neturėjo sužinoti niekas. Zacharovos paslaptis nušlavė propagandistą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandinio kanalo „Solovjov LIVE“ vedėjas Jevgenijus Satanovskis liko be darbo po neatsargaus pareiškimo apie Rusijos užsienio reikalų ministerijos pranešėją Mariją Zacharovą.

Propagandistas Vladimiras Solovjovas paviešino vaizdo įrašą, kuriame paskelbė apie savo darbuotojo atleidimą ir prašė Zacharovos atleidimo, skelbia Dialog.UA.

Satanovskis sumokėjo už tai, kad atskleidė nemalonią pranešėjos Zacharovos paslaptį. Reaguodamas į jos antisemitinius pareiškimus, jis pavadino Užsienio reikalų ministerijos atstovę „smarkiai geriančia š***a“, taip patvirtindamas gandus apie aukšto rango pareigūnės alkoholizmą.

Solovjovas Satanovskio pareiškimus pavadino „absoliučiai nesąžiningais turiniu ir nepriimtinais“. Jis taip pat atsiprašė Zacharovos, kuri akivaizdžiai labai skausmingai sureagavo į propagandisto žodžius.

„Nematau galimybės bendradarbiauti su Satanovskiu ir nusprendžiau jį atleisti iš mūsų kanalo“, – sakė Solovjovas.

 

Skandalą su Satanovskiu savo tinklaraštyje pakomentavo garsus Rusijos analitikas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas). Jis perspėjo, kad teroro banga Rusijoje, sutriuškinusi režimo priešininkus, ims šienauti Kremliaus šalininkus. Ir tai jau prasidėjo.

„Istorija yra nuobodi iki žiovulio. Teroras visada, anksčiau ar vėliau,  persimeta prie pačių teroristų. Po to, kai priešai yra atskleisti ir išvalyti, pradedama ieškoti priešų tarp savųjų. Priežastis - teroro negalima sustabdyti, tai kaip remontas – begalinis“, – kalbėjo ekspertas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(13)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: