„Facebook“ vartotojams siūloma „Skype“ alternatyva (Video)  (4)

Bendrovė „Vonage Holding“ pranešė pristačiusi „iPhone“ ir „Android“ OS valdomiems išmaniesiems telefonams skirtą programą „Vonage Mobile“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su „Facebook“ socialinio tinklu suderinama programa suteikia galimybę jo nariams tarpusavyje kalbėtis nemokamai (per „Wi-Fi“ tinklą) arba mokant tik už duomenų perdavimą savo mobiliojo ryšio operatoriui , teigiama bendrovės pranešime.

Jei abu pašnekovai į savo išmaniuosius telefonus yra įsidiegę šią programą, vienas kitam skambinti ar rašyti žinutes jie gali nerinkdami numerio – pakanka naudoti savąjį „Facebook“ draugų sąrašą.

Ši programa yra nemokama, ją galima parsisiųsti iš „App Store“ ir „Android Market“ svetainių, siūlančių programas „iPhone“ ir „Android“ OS naudojantiems telefonams. „Vonage Mobile“ veikia „Wi-Fi“ ir 3G/4G mobiliojo ryšio tinkluose. „Facebook“ portale yra įkurtas „Vonage“ programos mėgėjų tinklalapis.

Pranešama, kad, skambinant kitam „Facebook“ vartotojui, jo išmanusis telefonas skambės net ir tada, jei „Vonage Mobile“ programa yra uždaryta.

Šiame vaizdo siužete pristatomas programos veikimas ir galimybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: