„Kalbu atvirai....“ Situacija rimta. Skamba visa Ukraina. Ką skelbia desantininkų vadas (Video)  (1)

Ukrainoje tęsiasi plataus masto karas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

80-osios specialiosios oro desantininkų brigados kuopos vadas Vladislavas Ševčukas teigė, kad karių skaičius fronte mažėja kasdien, todėl niekam nepavyks „atsisėdėti užnugaryje“.

Tai kariškis pareiškė interviu „Bigus.Info“. Anot jo, neužtenka personalo.

„Žmonių neužtenka. Kalbu atvirai ir nebijau – nėra pakankamai. Jų mažėja kasdien. Tie, kurie galvoja, kad pavyks atsisėdėti giliai užnugaryje ir išlaukti karo pabaigos, o tada išeiti ir pasakyti, kad jis frontui padėjo ekonomiškai, pirkdamas kavą ir cigaretes, tai neišdegs“, – sakė kariškis.

Ševčukas pažymėjo, kad Ukrainoje tęsiasi plataus masto karas, tačiau „dėl tam tikrų priežasčių mobilizacija nėra visapusiška“. Karys tikisi, kad naujasis gynybos ministras Rustamas Umerovas imsis griežtesnio požiūrio į mobilizaciją.

 

Nematau nieko blogo, kai TCC ir SP atstovai vaikšto gatvėmis ir tiesiog gaudo už kojų tuos, kurie privalo atlikti savo konstitucinę pareigą. Manęs tai neglumina. Nes aš prarandu savo žmones, kurie vykdo kovinę misiją. Jie atlieka kovinę užduotį, todėl ją turi atlikti ir kiti. Mes nenorime ginti tų, kurie vengia kariauti“, - sakė Ševčukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(3)
(62)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: