Virusus vėl ima platinti apsimetėliai kompiuterių priežiūros specialistai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MarijonasM 2010-08-09 11:00
Už kvailumą reik mokėt . Čia Lietuviška taktika, kaip su tais vaikais į avariją patekusiais, o jei dar jų neturi ir sumoki, tai čia išvis.
Simplicity 2010-08-09 11:55
Nesuprantu kaip ant tokiu dalyku pasimaunama... As daznai gaunu laisku "a la is banko" kur "rysium su pasikeitusia internetine sistema prasoma manes suvesti savo vartotojo ID, slaptazodi ir visas 100 kodu korteles reiksmiu- 400 simboliu:D Turi buti arba durnas arba airis, kad spaust ant nuorodos ir suvedinet konfidencialius duomenis i prisegta html puslapi... Pasak spaudos, tokiu budu isviliotu pinigu suma gerokai virsija 10 milijonu euru.
Linas000 2010-08-09 12:53
Simplicity, nustebtum kokia ivairi zmoniu logika. Pavyzdziui dede pasakojo man ivyki, kaip jo bendradarbei paskamino "policininkas", kad sunus padare avarija, prase 2000lt, ji dave 2400lt, o po to kai po darbo sunus grizo namo, motina jam pareiske, kad jis skolingas jai 2400lt! Arba buvo keli atvejai, kai moklu daktaro laipsni turintys zmones gavo spam apie atsitiktinai laimeta N-ojo lankytojo loterija, tada man skambino ir klause kaip toliau elgtis, kur ta laimejima pasiimt O kai paaiskinau, kad pirma reikia dalyvauti loterijoje, kad kazka laimeti, arba kad bent jau nueiti i ta puslapi, kur tapo N-uoju lankytoju, tai sunkiai sugebejo sudelioti faktus i savo vietas, nes buvo apsvaige nuo minties apie laimejima. Zodziu, yra daug psichologiniu modeliu su daug logikos spragu, tai net neabejoju, kad yra tokiu, kurie patikliai suraso visus prisijungimo prie saskaitu duomenis. Manau, tam ir atsirado prisijungimo kodu generatorius, kad uzkirsti pernelyg dideliu saskaitu prisijungimo nutekejimo, nes nebeiseina suvesti visu kodu ir islieka "random" momentas, uzkertantis autentifikacija
Simplicity 2010-08-09 12:58
Kur ritasi pasaulis?
rwc 2010-08-09 14:38
Link m-parašo. Yra ne vienas vis dar egzistuojantis atvejis, kai gali paskambinti į klientų aptarnavimo centrą ir apsimetęs kitu žmogum paprašyti "numušti" slaptažodį. Nelaikykit PIN kortelių darbe ar dar kur nors!