„Liko vos kelios savaitės.“ Skelbiami grandioziniai įvykiai Kremliuje. Ką darys elitas (Video)  ()

Elitas nesijaudina ir nedaro staigių judesių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elitas nesijaudina ir nedaro staigių judesių vien dėl to, kad žino apie gresiančią Kremliaus vadovo mirtį, sakė Valerijus Solovėjus. Pasak politikos eksperto, Rusijos prezidentui gyventi liko vos kelios savaitės. Kai Putino nebeliks, apie tai kurį laiką viešai nekalbės, o jo funkcijas formaliai atliks antrininkas.

Rusijos opozicijos atstovas užtikrintai pareiškė, kas atliks Putino vaidmenį, kai jo nebebus: „Kol kas sutariama, kad kažkiek laiko jį pakeis antrininkas, o toliau dar neaišku (toliau nėra susitarimo), tai yra neaišku, ar antrininkas eis į rinkimus, apsimetęs Rusijos Federacijos prezidentu, ar bus kitoks derinys“.

Solovėjus kalbėjo ir apie tai, kaip vystysis įvykiai Rusijos Federacijoje iškart po Putino mirties: „Iš karto, kai tik Putinas išeis, į geresnį ar blogesnį pasaulį, situacija pradės keistis. Pirma, ji pradės keistis elito viduje. Visuomenė apie tai nesužinos, bet viskas išeis (išlįs į paviršių) ir žmonės staiga pamatys Prigožino pasirodymą, kuris kalbės apie tai, kad Putino nebėra (matote, o aš esu, aš gyvas, bet Putino nėra, jį pakeičia antrininkas), ir jie pamatys dokumentus ir medžiagą, patvirtinančią tai, ką aš sakau“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(9)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: