[ŽT] „Tai didžiulė problema. Galime pralaimėti.“ Ždanovas skelbia pavojų. Kas nutiko Ukrainoje (Video)  (1)

Ukrainos valdžia turi atkurti tvarką mobilizacijos sistemoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos valdžia turi atkurti tvarką mobilizacijos sistemoje. Deja, karo komisarų pakeitimas ir jų demaskavimas neteisėto praturtėjimo požiūriu pasirodė beveik tuščia frazė. Jokių rezultatų.

Tai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas, interviu su Vadimu Gerasimovičiumi, „YouTube“ kanalui „Politeka Online“.

Lvive bandė pakeisti karinį komisarą, bet po mėnesio paskyrė naują. Tuo pat metu atviri šaltiniai nenurodė, kodėl taip atsitiko, – prisiminė karo ekspertas.

Be to, neseniai pasirodė informacija, kad karo komisarai Ukrainoje per šešis mėnesius turėjo nepagrįsto turto, kurio vertė viršijo 255 mln. UAH.

 

„O kas toliau? Mes nematysime pergalės, jei nesutvarkysime dalykų mobilizacinėje sistemoje, - sakė Ždanovas. - Mobilizacija reikalinga bent jau nuostoliams kompensuoti. Galbūt ne tokia masinė, kaip sako generalinis štabas, bet jūs suprantate, kad mes trypčiojame vietoje ir dar labiau giliname šią problemą, nes trūksta realių mobilizavimo žingsnių“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(0)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: