Iš 3 tankų „padarė“ 10. Rusijos kariai išradingai apgavo Medvedevą (Video)  ()

Vasarą Dmitrijus Medvedevas lankėsi dviejose Rusijos bandymų poligonuose atlikti patikrinimų. Ten jis įsitikino, kad „viskas gerai“, o kariai buvo „labai apmokyti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tocky poligonas Orenburgo regione yra treniruočių aikštelė. Kariai ten treniruojasi prieš išvykdami kariauti į Ukrainą.

Kas nutiko

Patikrinimo metu D. Medvedevas apsiribojo tik tuo, kas jam buvo parodyta. Poligono teritorijoje buvo tam tikri „treniruočių punktai“, taip pat buvo demonstruojama įranga.

„Jam buvo parodyta nauja karinė technika, nors poligonas turi seno tipo tankus: iš kito rajono atvežė tris naujus tankus. Atvykus Medvedevui, tankų įgulos gavo įsakymą iš trijų tankų „padaryti“ dešimt. Ir taip vargšai tankistai nuolat važinėjo ratais, kad imituotų daugiau tankų“, – pasakojo vienas iš Rusijos kariškių.

Įdomu tai, kad garbaus svečio apsilankymas personalo elgesiui įtakos neturėjo. „Mus išgąsdino: ateis pats Medvedevas, bet, žinoma, tai niekam nesutrukdė gerti toliau“, – sako rusų karys.

 

 

Šiuo metu Medvedevas yra Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas. Būtent jis yra atsakingas už plataus masto kampaniją, kuria siekiama į Rusijos armiją įdarbinti sutartinių karių. Medvedevas atvyko patikrinti sutartinių karių rengimo. Jis turėjo pranešti Putinui apie „būsimų specialiosios operacijos dalyvių politinį ir kovinį rengimą“.

Tačiau, kaip pastebi žurnalistai, dabar kariauja tik tie, kurie nori užsidirbti. Visi „patriotai“ baigėsi pernai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(3)
(57)

Komentarai ()