Netikėta. Šoigu apsilankė fronte. Skelbiamas tai „patvirtinantis“ video  ()

Rusijos Federacijos gynybos ministras Sergejus Šoigu esą lankėsi įsibrovėlių vadavietėje laikinai okupuotoje Ukrainos teritorijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-25 Netikėta. Šoigu apsilankė fronte. Skelbiamas tai „patvirtinantis“ video  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė Rusijos gynybos ministerijos „Telegram“.

Gynybos ministerija kaip „patvirtinimą“ paskelbė vaizdo įrašą.

Rusijos Federacijos gynybos ministras Sergejus Šoigu esą patikrino Rusijos vadavietę Donbase.

„Rusijos Federacijos gynybos ministras Šoigu, darbo kelionės metu specialiosios karinės operacijos zonoje, apžiūrėjo Rusijos karinės grupės „Rytai“ pažangiąją vadavietę Pietų-Donecko kryptimi“, – rašoma pranešime.

Ministerija pažymėjo, kad vadavietėje Šoigu išklausė grupės vado ir štabo karininkų pranešimus apie esamą situaciją, Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų veiksmų pobūdį ir ginkluotųjų pajėgų kovinių užduočių vykdymą. Rusijos Federacijos pajėgos pagrindinėse taktinėse srityse.

Taip pat Šoigu tariamai išklausė kariuomenės ir tarnybų vadų pranešimus apie priešpriešinių baterijų kovų organizavimą per susitikimą grupės vadavietėje. Jis atskirai klausėsi pranešimų apie kariuomenės pasirengimą operacijoms žiemos laikotarpiu ir aprūpinimą šildymo krosnelėmis bei personalo šildymo priemonėmis.

 

 

Rusijos Federacijos gynybos ministerija pabrėžė, kad Šoigu atkreipė Rusijos pareigūnų dėmesį į neva laiku ir pakankamą viso grupės personalo aprūpinimą naujomis žieminėmis uniformomis bei papildomo žieminių uniformų ir izoliuotų batų operatyvinio rezervo formavimą.

Patvirtindama, Rusijos Federacijos gynybos ministerijos spaudos tarnyba paskelbė vaizdo įrašą, tariamai iš Šoigu vizito fronto linijoje, tačiau kadrai yra panašūs į tuos, kuriuos ministerija paskelbė per Sergejaus Šoigu vizitą Pietų karinės apygardos poligone spalio pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()