„Abstinencijos simptomai.“ Medvedevas išplepėjo valstybinę Kremliaus paslaptį (Video)  ()

Atskleidė didžiulę Rusijos Federacijos valstybinę paslaptį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas viešai prabilo apie Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų komplektavimą 2024 m.

Buvęs Rusijos Federacijos prezidentas pasakė, kad reikia surinkti dar 7 divizijas, 19 brigadų, 49 pulkus, 1 flotilę ir 1 armijos korpusą.

„Tikriausiai jam pasirodė didžiulis taigos didvyris, kaip Hamletui tėvo šmėkla, ir pasakė, kad būtent tiek (karinių dalinių – red.) reikia surinkti norint įkopti ant kalvos prie Avdijivkos“, – sarkastiškai pažymėjo garsus publicistas Aleksandras Nevzorovas savo „YouTube“ kanale.

Analitikas taip pat pridūrė, kad Medvedevas turėtų gyventi kaip Rogozino taksas, akvariume su alkoholiu ar degtine, bet kadangi buvo trumpam paliktas sausame akvariume, jam prasidėjo abstinencijos simptomai ir jis atskleidė didžiulę Rusijos Federacijos valstybinę paslaptį.

„Jis pasakė, kad būtent jam, Medvedevui, patikėta užbaigti „Rusijos Federacijos ginkluotus trūkumus“ su visokiais ten mobilizuotais ir kaliniais. Bet juk buvo nuspręsta ir griežtai pasakyta: prieš rinkimus kariuomenės telkimo ir mobilizacijos temos nekelti. Tačiau, pasėdėjęs sausame akvariume, Medvedevas ėmė ir atskleidė paslaptį, kad mobilizacija bus privaloma ir kad tai neišvengiama norint pergalės šiame beprotiškame kare“, – Medvedevo pareiškimą komentavo Nevzorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(28)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: