„Sužinosime labai greitai ir labai paprastai.“ Ekspertas skelbia ženklą, kuris patvirtins Putino mirtį (Video)  (1)

„Jei jis tikrai mirė, ar manote, kad kas nors mums pasakys? Jei to nereiks, jie ir nepasakys.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-28 „Sužinosime labai greitai ir labai paprastai.“ Ekspertas skelbia ženklą, kuris patvirtins Putino mirtį (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 27-osios naktį Rusijos „Telegram“ kanalai nuvilnijo sensacingomis žiniomis apie tariamą Rusijos prezidento Vladimiro Putino mirtį.

Jei šalis artimiausiu metu pakeis ministrą pirmininką, greičiausiai gandai yra teisingi. Apie tai „YouTube“ kalbėjo žinomas Rusijos politikas ir istorikas Dmitrijus Černyševskis.

Černyševskis abejojo ​​gandų apie Putino mirtį patikimumu. Tačiau jis pažymėjo, kad toks scenarijus gali būti tikrovė. Be to, toks dalykas istorijoje nebūtų kažkas naujo.

„Jei jis tikrai mirė, ar manote, kad kas nors mums pasakys? Jei to nereiks, jie ir nepasakys. Virtualus Putinas taip pat gali ilgą laiką valdyti šalį. Kai mirė imperatorius Qin Shi Huang, dvariškiai slėpė jo mirtį ir dar kelis mėnesius valdė šalį lavono, kuris buvo vežiojamas karietoje, vardu.

„Kadangi smirdėjo, sakydavo, kad imperatorius nori žuvies, atvežė vežimą supuvusios žuvies ir sumetė ten. Taip jis ir keliavo kartu su supuvusiomis žuvimis. Ir nieko – kinai viską suvalgė. Šio, mirusio ir pūvančio kūno vardu buvo siunčiami įsakymai, buvo nužudytas įpėdinis, geriausias vadas, ir apskritai užgrobta valdžia“, – sakė Černyševskis.

 

Jis neatmetė galimybės, kad Rusijos saugumo tarybos vadovas Nikolajus Patruševas, siekdamas užgrobti valdžią, gali nuslėpti diktatoriaus mirtį.

Ir jei tai tiesa, tai, tikino Černyševskis, netrukus paaiškės. Yra pagrindinis ženklas, kuris netiesiogiai parodys Putino mirtį: ministro pirmininko pasikeitimas.

„Pagal Konstituciją Putiną turi pakeisti ministras pirmininkas Mišustinas, todėl tikras ženklas, kad Putinas mirė, bus Mišustino nušalinimas ir Patruševo paskelbimas ministru pirmininku. Turime tuo vadovautis... Jeigu dabar bus įsakymas Mišustinui nusižudyti, jie skubiai pakels Dmitrijų Patruševą (Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriaus Patruševo sūnų – red.) į ministro pirmininko pareigas. Ir tai reikš, kad jis tikrai miręs, o ten (Rusijos priekyje – red.) antrininkai. Jis labai greitai atsisveikintų su valdžia, o paskui irgi mirtų... Jei Putinas nemirė, tai nieko ir nebus. Sužinosime labai greitai ir labai paprastai“, – sakė Černyševskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(263)
(14)
(249)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: