[ŽT] „Pirmą kartą per 18 metų.“ Kas nutiko Gazos Ruože (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-10-31 14:55
Tiepatys žydai su arabais prieš tai tame regione gyveno ir nebuvo jokio labai didelio etninio konflikto. Kol visų teisių buvo paisoma niekam nebuvo įdomu kokios tavo pažiūros ar tikėjimas. Taip kad nereik čia burt.
Benediktas 2023-10-31 14:55
2 mln arabų gyvena Izraelyje. 20% of Israelio popoliacijos. Viskas su jais gerai.
donatasv 2023-10-31 15:02
Tai iš kur nepasitenkinimas ir verkimas, kad išvarė iš namų? Iš kur humans rights watch ataskaitos? Čia šeip sau iš neturėjimo ką veikti ir bandoma prisikabinti iš oro prie žydelio?
Benediktas 2023-10-31 15:04
Nesakau, kad žydai šventi, bet šitame irgi yra tiesos.
immortallt 2023-10-31 15:14
Kada ir kaip tie arabai atsirado Izraelyje, bei kaip buvo išvarytas beveik milijonas palestiniečių iš savo namų pakapstyk. Dvi valstybes sukurti, persipynusias dar, čia buvo didžiausia klaida. Ir sakau, kad turėjo būti viena valstybė, o ne dvi, kur užprogramuotas konfliktas. O šiaip pilna šalių, kur gyvena daugiau nei vienos religijos atstovai. Taip, pasitaiko konfliktų religijos pagrindu. Taip, pasitaiko valdžioje esant diskriminacinių sprendimų, bet jei valdžia padalinta, konstitucija užtikrina lygybę, o konstitucinis teismas konstitucijos laikymąsi, situacija būtų tūkstančius kartų geresnė, nei dabar. Taip, kitos autokratinės musulmonų šalys remia terorizmą Palestinoje, bet stipriam terorizmui atsirasti neužtenka tik pinigų, reikia ir priežasties žmonėms. Būtent palestiniečiai turi daug priežasčių, kad jų gyvybė jiems tampa nebesvarbi ir yra motyvacija būti teroristu, nes kitaip teisingumo kruopelytę gauti negali.
Benediktas 2023-10-31 15:17
Čia turbūt šokas daug kam bus.
donatasv 2023-10-31 15:28
https://m.youtube.com/watch?time_contin ... =emb_title Hrw ataskaita sutrumpintai labai puikiai parodo kaip žydelis integruoja palestiniečius. Čia kam šokas turi būti? Žydelis parašė mes stengemės bet jie laukiniai nenori? Tuo pačiu atskirdami nuo įvairių socialinių paslaugų?
immortallt 2023-10-31 15:52
Įsileido pigios darbo jėgos ir suteikė kažkokias teises. Ar įsileidžia visus palestiniečius? Ar palestiniečiams, iš kurių atėmė namus ir žemę kompensuoja? Ačiū donatasv, puiki santrauka. Sakote ne priežastis žmonėms priešintis ir būti nepatenkintiems, ir kai neveikia jokie kiti būdai, kas lieka? Nusižudyti, susitaikyti, kad esi kažkur jau prie pat vergo, arba terorizmas. Tiesiai šviesiai, jei latvių ar amerikonų vyriausybė/kariuomenė ar tai maskolių būtų tiesiogiai atsakinga už mano žmonos ar vaiko nužudymą, nes nu subombardavo Akropolį, nes ten vyko teroristų viršūnių susitarimas, ir negaučiau teisinėje sistemoje pakankamos atsakomybės, ieškočiau kitų būdų, kaip gauti teisingumą. Benediktas, tu konkrečiai sakai, kad patys pasirinko palestiniečiai. Tu tikrai manai, kad visi palestiniečiai, tebūnie tik 2 mln. esantys Gazos ruože, įskaitant ir JT bei kitų tarptautinių organizacijų darbuotojai tiesiogiai ir patys pasirinkę remia teroristinę veiklą? Visi iki vieno, įskaitant trečdalis žūstančių vaikų?
Benediktas 2023-10-31 15:57
Nesakau. Aišku kad ne visi palaiko. Nėra dabar tiems kas nepalaiko Hamas kito kelio, kaip palikti Gaza. 3 savaites aišku mažas laikas, ir nėra kur eiti, bet kito kelio nesimato. Nebent Egitas įsileis. Egiptui galėtų sumokėto koks nors pasaulio bankas, arba nurašyti jo skolas. Kažką girdėjau paie tai.
Dannas3 2023-10-31 16:24
Gyveno sau puikiai kol zydu buvo visiska mazuma ir regione buvo kas priziurejo tvarka. Ar tai osmanai ar tai britai. Vos tik pradejo zydu smarkiau dauget ir nors jie jokio pavojaus nekele tuo metu, iskart prasidejo trintis. Prasidejo progromai pries zydus ir kitos nesamones. Taip kad nereik cia burt.
donatasv 2023-10-31 17:40
Čia vadinasi jokio pavojaus nekėlė? Kai po holokausto bet kokia kaina bandė įsitvirtinti regione? Uzurpavo žemes ir bet kokia kaina stūmė iš regiono arabus kurių buvo dauguma. Vos tik arabai bando priešintis dar daugiau sustumia į mažesnį plotą. Čia skaitosi arabai nesugebėjo sugyvent su žydeliu? Istoriniai faktai yra istoriniai faktai bet žydelis naglai tapatį daro ir 21 amžiuje tas yra pikčiause. Paskui kiaulės akim žiūri ir visiems įrodinėja kokie arabai laukiniai.
Dannas3 2023-10-31 18:19
Pirmieji pogromai prasidejo dar 3ciam desimtmeti, kai nieks nieko nestume. Tiesiog arabai pradejo jaust pavoju ir visuomene pradejo kaist didejant zydu skaiciui. Nes zydai buvo protingesni, verslesni ir geriau gyveno. Europoj del tokiu pat priezasciu buvo paplites bilekoks antisemitizmas,tad nereik galvot, kad ten kitaip galejo but.
Kirtiklis 2023-10-31 18:28
Kam meluoti kad 2 milijonus sustūmė? Kad gražiau atrodytu? Jie turi nevaldoma problemą - totalini gimstamuma. Moteris turi vidutiniškai po 4.24 vaiko, viena iš aukščiausių pasaulyje. Nuo 2000 gyventojų padvigubėjo. 43% gyventojų jaunesni nei 18 metų. Bet jo ir čia žydas kaltas. Ką gali vysti kai tik vaikus daro , iš pasaulio pašalpų juos augina ir svajoja apie Islamo valstybę nuo jūros iki jūros. Tipiškas musulmonų mentalitetas.
donatasv 2023-10-31 18:55
Nepriteklius regione daro savo ir jis tikrai atsirado ne dėl žydelio įtakos regione?
vanduo4 2023-11-01 22:06
- Užaugs, net tuo neabejoju, deja po tiek metų, Palestiniečių teritorija ir populiacija dar labiau sumažės. To ir siekia Izraelis, nes palestiniečiai atsisako gyventi draugiškai. - Jeigu jie nuo pat pradžių būtų sutarę dėl taikos ir įkūrę Palestiną, dabar tos mėsmalės nebūtų. Jie tik galvų kapojimu sprendžia problemas - čigoniškas santykių aiškinimasis. Tiek Žydai, tiek Palestiniečiai yra čigonai - įstatymas jiems tėra taisyklės, kurias reikia apeiti kol kiti jų laikosi. - Jie vienas kitam primetinėja taisykles, o patys žiūri tik savų interesų.
vanduo4 2023-11-01 22:11
Palestina neturi savo žemių, nes ji nėra valstybė. Palestiniečiai gyvena Izraelio teritorijoje kaip autonomija ir po truputį stumiami iš ten. Daug lietuvių gyvena anglijoje bet dėl to nekariauja, nes supranta jog tai ne jų žemės. Palestiniečiai to nesupranta, todėl ir nekuria savo valstybės.
qrad 2023-11-01 23:34
https://www.youtube.com/watch?v=lv1Spww ... oT08bGLJX0 Labai gerai šiame video nušviečia situacija Gazoje. Žydai palestiniečius Gazoje uždarė, kaip gyvulius garduose ir elgiasi su jais, kaip su gyvuliais. Patys žydai nesilaiko įstatymų ir tarptautinės teisės. Kai žmonės gyvena tokiom neteisingom sąlygom, jie suradikalėja. Jeigu žydai nuo pat pradžių patys būtų civilizuotai elgesi su palestiniečiais Gazoje, tai tokia teroristinė organizacija, kaip Hamas nebūtų iškilusi.
vanduo4 2023-11-07 00:49
Šitam video nieko apie gyvulius, teisių pažeidimus ir nieko apie radikalėjimo procesą. Ar tavo suvokimas yra visiškai stabilus? Ar tu tiesiog nekenti žydų?
qrad 2023-11-07 01:33
Matyt tavo pačio suvokimas labai menkas, jeigu nesupranti kas rodoma ir kas sakoma tame video. Žydams aš neturiu jokios neapykantos.