[ŽT] „Jei be keiksmažodžių...“ Rusija visus apgavo. Kas nutiko prie terikono  ()

Z-karo korespondentus stulbina vadų sprendimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė patiria didžiausius nuostolius netoli Avdijivkos – gyvosios jėgos ir technikos, bandydama apsupti ir užimti miestą.

Rusijos Z-karo korespondentai priversti pripažinti, kad padėtis Avdijivkoje Rusijos kariuomenei daug sudėtingesnė, nei ją piešia Kremliaus propagandistai. Rusijos prokarinis „Telegram“ kanalas „Ledorub“ praneša, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariai netoli Avdijivkos žinutėse pasakoja apie rimtas problemas.

„Skambino vaikinai iš Avdijivkos. Na, ką ir sakyti, jei be keiksmažodžių.... Labai pyksta ant tų, kurie rašo pergalingus pranešimus“, - pažymima žinutėje.

Rusai rašo, kad Kremliaus propaganda pastato karius į fronto liniją, nes skelbiama informacija apie pergales ir pasiekimus, kurių iš tikrųjų nėra. Dėl to vadai meta rusus į puolimą pozicijose, kurias popieriuje Rusijos žiniasklaida jau įvardijo kaip užimtas. Priverstinis puolimas be pasiruošimo virsta dideliais nuostoliais ir nesėkmėmis, rašo Z-karo korespondentai, remdamiesi Rusijos kariais fronto linijoje.

 

Taigi, paskelbtas užimtas Avdijivkos terikonas vis dar nėra kontroliuojamas Rusijos, kaip teigia Rusijos propagandistai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(3)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: