„Atvirai sakant, aš to nesitikėjau...“ Generolas Hodgesas pasibaisėjęs. Skelbia, kas nutiko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dannas3 2023-11-05 08:37
Kaip ilgojo nuotolio ginklai, butu padeje pereit per smarkiai uzminuota sasiauri, smarkiai bombarduojama artilerijos?
Andraika 2023-11-05 09:46
Čia t.lt labiausiai pasibaisėję
donatasv 2023-11-05 11:16
Nieko čia naujo. Jei vakarai suinteresuoti karu jis ir bus, jei vakarai nesuinteresuoti tai kam persistengt? Kol rinkėjų mine rėkė padėkim Ukrainai visi politikai rinkosi taškus pakeliui. Po visko vakarų politikai grįžo į savo vėžes. Gal nereikia, kam čia pyktis su rusija ir t.t. viskas ko reikia Europai susidorot su ruskiu tai pakeist merkel vokietiją. Pradėtų klausytis makrono su jų pasiūlymais gamint ginklus vietoje, o ne pirkt tai ruskelis net nebūtų ėjęs į Ukrainą.
Benediktas 2023-11-05 11:21
Tu čia rašai, kad pasiust amerikonus nx ir eit su maike 'make ES great again' (which never was)? Pancuzija buvo okupuota Hitlerio be didesnio pasiprisinimo. Klausti Makrono patarimo, kaip sauniai Europa ginsis. Tai jie net nesusitaria del paramos Ukrainai, ka jau kalbet apie paciu kariavima. Nesugeba nes ginklu gamybos plestis, kad III pasaulinis praktiskai vyksta.
donatasv 2023-11-05 11:44
Šį kartą ne Prancūzija silpnoji pusė. Vokietis čia stagnuoja. Europai nereikia pasidaryti jėga vėl nes pabus koks hitleris ir turėsim bėdą bet kaip atgrasymo jėga galėtų šiektiek pasitemti.
donatasv 2023-11-05 12:05
Vokietis po antro pasaulinio karo įdėjo labai daug pastangų, kad iš savo piliečių galvų išgyvendintų imperijos požiūrį ir tai jiems pavyko labai gerai gal net šiektiek pergerai nes per daug smarkiai ignoruoja grėsmes ir bando bėgti nuo to.
Benediktas 2023-11-05 12:18
Gal baikim amerikona nx siust - jis mus gelsbsti eilini karta.
donatasv 2023-11-05 12:27
O kas jį siunčia? Šiuo atveju jis mus siunčia su trumpu priešakyje.
Benediktas 2023-11-05 21:12
Jie mus gali siusti, nes ES, Vokieciai nifiga nieko nedarom del savo gynybos. Reikia buti durnam, kad siusti nx tuos, kurie mus gelbeja. Kur Sholco 100 mlrd investuotu į kariuomene?
donatasv 2023-11-05 21:51
Jei pirštu neparodė tai nereiškia, kad nėra. Vien vokietis išleisdavo 50+ mlrd eurų kariuomenei. UK 50+ FR 50+ Ruskelis 70/80... Trys šalys viršija 2x ruskelio biudžiatą, ateis ruskelis užpuls ir visi išsibėgios? Jau gal merk tą savo galvą į šaltą vandenį nes baigi perdegti? Ir čia senas biudžiatas prieš pažadėtus minimum 2%. Jau senei ES kelis kart viršija ruskelio biudžiata. Nustok stump tą Ukrainos propagandą. Su kuom tas ruskelis ateis? Naikina kasdien vis dar Ukrain, atsigaus kada? 10 metų 20 metų kad gražint ru pajėgas į tai kas buvo? Ką padarė su tuom kas buvo? Visi spaudžia amerikoną nes čia jo įsipareigojimas remti Ukrainą. Dabar jis bando nusikratyti savo atsakomybės ir tipo EU lai gina...
Benediktas 2023-11-05 22:05
Tai juk dabar truksta suknistos artilerijos Ukrainai. Be artilerijos sviediniu Putinas užims Ukrainą. Kokia dar ateitis. Juk neaišku kur dar karai gali kilti lygiagreciai: Korejos, Kinija-Taivanas, Izraelis-Iranas, Turkija. Čia ne Ukrainos propoganda - cia dideles tikimybes realybe, kuriai jau dabar reikia ruostis. Per gero pasiruosimo niekada nebuna tokiem dalykam. Nes karo metu visada visko truksta kareiviam.
donatasv 2023-11-05 22:54
Katras iš išvardintų karų liečia europą? Vienintelė Europos bėda rusas bet ruskelis realiai duobėje sėdi, prieš Ukrainos karą negalėjo imt europos po visko aplamai šikna jam šviečiasi.
Benediktas 2023-11-06 08:27
Kas dažnai skaito komentarus, žino, kaip tu nemėgsti Ukrainos. Mėgiama ar nemėgiama Ukraina - ne tame esmė. Esmė, kad negalime leisti, kad ES apsuptų diktatūros, kad pasaulyje daugėtų diktatūrų, o ypač - šalia. Nes diktatūros siūlo žema gyvenimo lygį visomis prasmėmis, o ypač Rusija. Jos anksčiau ar vėliau pradeda karus. Plius Ukraina - tai dideli pinigai ES uždarbiauti, po to, kai kažkas po Zelenskio pažabos korupciją ir bus sudarytos palankios sąlygos verslui, nes didelė teritorija, mažas darbo užmokestis ir žmonės nori gyventi, kaip ES patys, taip susikurti. Mūsų visų, kurie gyvename demokratijoje, turi būti tikslas, kad demokratinių šalių daugėtų pasaulyje, o ne mažėtų. T.y. tam mes turime dėti pastangas: pinigais, ginklais, kitokia pagalba. Kas liečia grynai Lietuvą - reiktų jau dabar pradėti įsirenginėti apkasus palei sieną, drakono dantis ir t.t.. Nes pirmiausia turėsime ginti patys, NATO padės tik paskui. Ir pasiruošimo nuo karo - per daug ne būna. Rusai tokias linijas Ukrainoje visus metus įrenginėjo.
donatasv 2023-11-06 10:44
Nei aš mėgstu nei aš nemėgstu Ukrainos čia tik tavo noras pritempinėt. Arba tu už arba tu prieš toks tavo požiūris į viską kas yra labai neadekvatu. Jei aš pasakau, kad krymą prarado Ukraina tai nereiškia, kad aš už rusą. Tokia yra realybė iš susiklosčiusios situacijos mano akimis, o tau paranoikui vaidenasi putino ausys. Taip kad kišk tą užkaitusę galvą į šaltą vandenį...
Benediktas 2023-11-06 10:47
Niekur naračiau apie tavo sasajas su Putinu - čia tau vaidenasi. Galėčiau surasti tavo komentarų ne vieną, kur heitini Ukrainą: kad patys kalti, todel nereikia jiems padeti, bet tingiu ieškot.
donatasv 2023-11-06 11:25
Ane niekur nerašiai, kad ruskio trolis? Atsiversk karo pradžios komentarus ir pasiskaityk... O tai ne patys kalti 20+ metų ignoravo ruskio grėsmę? Čia pačio fakto konstatavimas yra neapykanta? Prarado krymą tai nereiškia, kad nereikia padėti. Ką tu aklas? Ukrainos palaikymas ginklais blėsta kaip ir buvo galima nuspėt, į konfrontaciją su putinu nieks nenorės eit, nuo karo pradžios sakiau sankcijos nepaveiks ruskio tiek, kad iškrapštytų ruskelį iš Ukrainos užimtos teritorijos. Kas belieka Ukrainai? Rizika eiti toliau ir pralošt viską (jei sumažės ginklų tiekimas arba visai nutruks) arba derėtis. Čia skaitosi Ukrainos neapykanta tai ką katik parašiau? Tau vaidenasi ir jau nepirmą kartą tik tu to nesuvoki... ne viena šalis pasaulyje užšaldė konfliktą ir išlaikė identitetą ir mano poiūriu tai yra geriau nei visiškas išnaikinimas.
Benediktas 2023-11-06 11:32
Fakto konstatavimas, skambetu taip: neinvestavo i gynybą, buvo naivus, atidave branduolinius ginklus ir t.t. Nereikia Ukrainai padeti gintis, negaila, koks man skirtumas - čia jau savo pozicijos išsakymas jų, Ukrainos atžvilgiu.
donatasv 2023-11-06 14:33
WTF kur aš teigiau, kad nereik padėt? Tu gal vieną syk skaityt išmok? Galų gale kiek tu pasirengęs remt Ukrainą iki 3 pasaulinio kur jau bus sprendžiama ne tik krymo likimas? Galimi milijonai žūčių, okupuotos gali būt dešimtys valstybių ir dar neaišku kuri pusė laimės. Čia iki to veda visas konfliktas ar krymas vertas to? Kokį Molotovo–Ribentropo paktą pasirašys trumpas su putinu. Tu to nori sulaukt?
Benediktas 2023-11-06 18:05
Va, kažkas ta linkme kalbos pasisuko pagaliau. Atsiranda kažkokie įstatymai ginklų gamybos didinimui. Ir siekti, kad Urkraina būtų išlaisvinta, o ne užšaldytas konfliktas. Gal išgyvensim kaip nors Trumpo sugrįžimą. Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/world/k ... d=94977653
donatasv 2023-11-06 19:29
Nežinau aš nesugebu ignoruot to, kad katik buvo išprašyta apie 2mil žmonių iš namų, prieš tai 150k ir visa tai vien dėl to, kad putinas užsišiko laimėt karą ir net neaišku kur jis sustos. Iš vienos pusės atiduot Ukrainos negalima nes bus pergalė putkinui, bet krymo atimt su tiek kiek duoda vakarai galima sakyt neįmanoma. Visi rėkia reik nugalėt putkiną bet žingsniai kurių reikia nugalėt nėra daroma. Jei putkinas toliau statys gamyklas, saugiai manipuliuos kuro ištekliais tai vienintelė bėda jam bus pririnkt pakankamą kiekį orkų, o tų jam tikrai netrūksta.