Putino krachas. Kuris regionas nepriklausomybę paskelbs pirmas  ()

Buvęs Rusijos Valstybės Dūmos narys papasakojo, kas Rusijoje įvyks po Vladimiro Putino diktatūros žlugimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomariovas mano, kad Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas pirmasis paskelbs regiono nepriklausomybę po Putino režimo žlugimo. Anot jo, antižydiški pogromai Dagestane liudija tarpetninę ir tarpreliginę įtampą Rusijos regionuose.

„Manau, kad po Putino žlugimo Kadyrovas bus vienas iš pirmųjų, jei ne pats pirmasis, paskelbęs savo regiono nepriklausomybę nuo Rusijos Federacijos. Čečėnijoje bus konkurencija, kas bus atsakingas už regiono atsiskyrimas nuo Rusijos“, – mano buvęs Rusijos deputatas.

Jis  atkreipė dėmesį į Kadyrovo reakciją į įvykius Dagestane. Kaip pažymėjo Ponomariovas, Ramzanas Kadyrovas į antižydiškus išpuolius Machačkaloje sureagavo tik po dviejų dienų. Ir tik tada, kai jį turbūt paragino Kremlius.

 

„Aišku, pagal savo kaukazietišką temperamentą jis pareiškė, kad, kaip sakoma, Putinas yra vairininkas ir apskritai į tokį dalyką reikia reaguoti griežtai. Bet prieš tai jis tylėjo. Šis dalykas yra uždegtas Putino režimo, Putino propagandos, Putino televizijos, Putino specialiųjų tarnybų. Ir joks regioninis elitas negali viso to sustabdyti ar kažkaip sunaikinti“, – sakė Ponomariovas.

(15)
(0)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: