„Pajudėjo „Bucefal“. Nusileido desantas.“ Z-kanalai panikoje. Kas vyksta kairiajame Dniepro krante (Foto)  ()

Z-korespondentai vėl skambina pavojaus varpais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo medžiaga, kurioje matoma, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos perkelia į kairįjį Dniepro krantą Chersono srityje BTR-4e „Bucefal“. Įdomiausia tai, kad informaciją apie tai paskelbė Z-kanalai, nes Ukrainos generalinis štabas dar oficialiai nepatvirtino nei pačios nuotraukos autentiškumo, nei informacijos apie šarvuočių perkėlimą į kairįjį krantą, rašo dialog.ua.

Rusijos karo korespondentai teigia, kad nuotrauka su „Bucefal“ datuojama lapkričio 5 d. Pats kirtimas vyko Krynkų apylinkėse.

Z-korespondentai vėl skambina pavojaus varpais, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos leidžia šarvuočius, o tai turėtų dar labiau priversti Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybę realiai pažvelgti į dalykus, kurie „vyksta“ šiame sektoriuje.

Z-kanalas „Dva majora“ rašo, kad šioje fronto atkarpoje įsikūrusi Rusijos kariuomenė ginkluota tik šaulių ginklais ir nieko negali padaryti dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų šarvuočių.

 

Z-karo korespondentas Romanovas rašo, kad lapkričio 6 dieną Krynkų pietuose nusileido ir miške įsitvirtino 40 ukrainiečių desantininkų.

Priešo lėktuvai į tą zoną net numetė iki 10 FAB, tačiau rezultatas buvo nulinis. Be to, Romanovas teigia, kad BTR-4e „Bucefal“ tariamai buvo numuštas vakar per mūšį su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: