Sudaužytas Rusijos elitas. Daugybė „200“ ir „300“... Rusai skelbia apie išdavystę (Video)  ()

Okupantai meluoja, kad ten neva buvo socialinių paslaugų centras.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-08 Sudaužytas Rusijos elitas. Daugybė „200“ ir „300“... Rusai skelbia apie išdavystę (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 7 d. popietę, okupuotame Donecke, naudojant reaktyviąją sistemą HIMARS, buvo likviduotas dronų operatorių mokymo centras. Okupantai turi nuostolių.

Apie tai, remdamasis šaltiniais Rusijos Federacijos karinėje vadovybėje, rašo Rusijos „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“, praneša Dialog.UA.

Į pastatą, kuriame vyko pareigūnų susirinkimas, smogė MLRS raketos. Susirinkime buvo aptariama, kaip Avdijivkos puolimą padaryti efektyvesnį ir kaip reaguoti į galimas Ukrainos kontratakas prieš Donecką. Susitikime taip pat dalyvavo dronų ekspertai, kurie skaitė pranešimus apie jų naudojimą fronte“, – rašė šaltinis.

Anot jo, per sprogimą žuvo 8 Rusijos pareigūnai, dar 6 buvo sužeisti. Tarp „dviejų šimtųjų“ taip pat yra 14 „paprastų“ kariškių, įskaitant dronų operatorius.

Tarp žuvusiųjų yra du elitiniai pareigūnai, kurie specialiai atvyko į Donecką iš būstinės Rostove prie Dono“, – tikina „Telegram“ kanalas. Jų tapatybės neatskleidžiamos.

Šaltinio teigimu, sprogimo metu buvo sunaikinta daug dronų.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos tikslingai pataikė į pastatą, esantį adresu: Čeliuskincevo 49. Okupantai meluoja, kad ten neva buvo socialinių paslaugų centras, bet tai netiesa. Pernai jie gyrėsi, kad šiuo adresu pradėjo veikti Rusijos ginkluotųjų pajėgų dronų operatorių mokymo centras. Šį faktą aktyviai nušvietė vietinė ir Rusijos „spauda“.

 

Rusai įsitikinę, kad informacija buvo nutekinta. FSB dabar ieško šio asmens. Kyjivas įvykio kol kas nekomentuoja.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(1)
(126)

Komentarai ()

Susijusios žymos: