„Jie puola su šarvuočiais. Kontrolė prarasta.“ Košmaras prie Dniepro. Skubiai kviečiamas desantas  ()

Rusijos Z-kanaluose auga panika dėl situacijos Chersono kryptimi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-08 „Jie puola su šarvuočiais. Kontrolė prarasta.“ Košmaras prie Dniepro. Skubiai kviečiamas desantas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanaluose auga panika dėl situacijos Chersono kryptimi. Ten, Ukrainos ginkluotosios pajėgos, kirtusios Dnieprą, užtikrintai plečia placdarmą kairiajame krante. Apie tai rašo „Telegram“ „VDV za čestnost i spravedlivost“, siejamas su Rusijos armija, praneša „Dialog“.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos pajudėjo iš Krynkų į rytus į miško pusę ir toliau juda toliau. Jiems padeda per Dnieprą dislokuoti šarvuočiai. Jau antra diena kaip neturime kontrolės (Rusijos karių – red.) šia kryptimi... Nuo 11.01 padėtis tik blogėjo“, – rašo Z-kanalas.

Pasak jo, kairiojo Dniepro kranto gynybą Chersono srityje vykdo 26-asis pulkas ir 70-oji Rusijos ginkluotųjų pajėgų divizija, kurie nepasižymi aukštu profesionalumu.

 

„Tai galas! Mes tvirtiname, kad jei artimiausiu metu 70-oji divizija nebus pakeista viena iš oro desantininkų divizijų, visa gynyba žlugs ir galime prarasti visą kairįjį krantą!“ – rašė Rusijos propagandos šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(8)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: