Pasiųstas į pragarą. Luhanske susprogdintas buvęs „LLR liaudies milicijos“ vadas (Foto)  ()

Kolaborantas Jurijus Jurovas sakė, kad tai jau antras pasikėsinimas į M. Filiponenko nuo 2022 m. vasario mėn. Pirmuoju bandymu jis nenukentėjo, o okupacinė administracija dėl incidento kaltino Ukrainos pusę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasiųstas į pragarą. Luhanske susprogdintas buvęs „LLR liaudies milicijos“ vadas M. Filiponenko.

Tai savo „Telegram“ kanale lapkričio 8 dieną paskelbė Luhansko srities okupacinės administracijos atstovas Jurijus Jurovas.

„Prieš valandą Luhanske mūsų kolega, LLR liaudies tarybos deputatas, buvęs LLR CK vadovas, buvęs LLR liaudies milicijos vadovas, žmogus, stovėjęs prie LLR kūrimo ištakų, LLR liaudies milicijos pulkininkas Mychailo Jurijovičius Filiponenko tragiškai žuvo“, – rašoma pranešime.

Pirminiais duomenimis, Filiponenko transporto priemonėje buvo padėtas sprogmuo. Dėl to jis patyrė gyvybei pavojingų sužalojimų ir mirė. Daugiau informacijos šiuo klausimu nepateikta.

 

 

Tai ne pirmas pasikėsinimas į kolaborantą, kaip rašo Jurovas. Prieš plataus masto Rusijos Federacijos invaziją į Ukrainos teritoriją, Filiponenko automobilis taip pat buvo susprogdintas, tačiau tą kartą Filiponenko stebuklingai išgyveno, buvo sužalotas vairuotojas. Dėl incidento buvo kaltinama Ukrainos pusė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: