[ŽT] Iš Voronežo pajudėjo rusų spec. technikos kolona. Kas vyksta (Video)  ()

Apie tai praneša Ukrainos partizanai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos įsibrovėliai perkelia į Ukrainą daugiau įrangos, kad sustiprintų savo okupacines pajėgas. Partizanai Voroneže pastebėjo karinės technikos traukinį, kuris judėjo link sienos su Ukraina.

Apie tai pranešė partizaninis judėjimas „Ateš“. Pažymima, kad okupantai gabeno specialią techniką, autocisternas ir sunkvežimius „Kamaz“.

„Mūsų agentai Voroneže aptiko karinio traukinio judėjimą Ukrainos link. Vagonuose buvo gabenamos senos cisternos, seni sunkvežimiai „Kamaz“, skirti personalui vežti, priekabos su kuro statinėmis, taip pat speciali technika“, – rašoma pranešime.

 

Partizanai pridūrė, kad ir toliau stebi Rusijos technikos judėjimą. „Mes ir toliau stebime, kaip okupantai ir toliau rausiasi savo sandėliuose, ieškodami bent kiek darbinės įrangos, kurios galiojimo laikas jau seniai pasibaigęs. Ir jie siunčia visas šias šiukšles į Ukrainą, tikėdamiesi kažkaip padėti sau“, – pažymėjo „Ateš“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(4)
(45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: