Šoigu apgavo Putiną. Kas įvyko Rostove prie Dono (Video)  ()

Tai ūkininkų, medžiotojų ir miškų ūkio darbuotojų transportas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vykdydamas savo neskelbtą rinkimų kampaniją, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas atvyko į Rostovą prie Dono, kur Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu pristatė jam „naują karinę įrangą“.

Tačiau paaiškėjo, kad tai ne vietiniai pavyzdžiai, o produktai iš Kinijos.

Kalbame apie visureigius UTV „DesertCross 1000-3“, kurie, Rusijos ginkluotųjų pajėgų teigimu, be kita ko, yra skirti „žvalgybos operacijoms“ ir „reido operacijoms“.

Ir nors Ukrainos kovotojai savo užduotims vykdyti taip pat aktyviai naudoja įvairias transporto priemones, V. Putinui pristatytos transporto priemonės labiau primena įprastus golfo vežimėlius, o ne karinę įrangą.

Faktas yra tas, kad iš tikrųjų jie buvo sukurti ne karinėms operacijoms, ypač tokioms intensyvioms, kaip Ukrainoje, o kaip civilinis ūkininkų, medžiotojų ir miškų ūkio darbuotojų transportas.

 

Pagal okupantų planus, iki 2023 metų pabaigos Rusijos kariuomenei turėtų būti pristatyta 500 vienetų „DesertCross 1000-3“, o dar 1090 - 2024 metų pirmąjį ketvirtį.

Už kiekvieną tokį automobilį su papildoma įranga – guma ant buferio, minkštomis sėdynėmis ir kažkodėl salono šildytuvu Maskva turės sumokėti Pekinui 2,1 milijono rublių, o tai pagal dabartinį kursą yra daugiau nei 22 tūkst. dolerių.

O bet kas Rusijos Federacijoje gali jį nusipirkti už 1,9 milijono rublių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(9)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: