„Pasikartos 1917 m.“ Skelbiama apie karinį sukilimą Rusijoje  ()

Kremlius provokuoja naują revoliuciją šalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų kariškis ir „Z“ tinklaraštininkas, populiarus tarp ultrapatriotų, Andrejus Morozovas („Murz“) pranašauja Rusijos Federacijoje karinį sukilimą. „Murz“ savo „Telegram“ kanale paskelbė nerimą keliantį įrašą, praneša Dialog.UA.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad Rusijos vadovybė kare vis dažniau griebiasi vadinamųjų mėsos šturmų – siunčia karius į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas beveik be šarvuočių ir artilerijos paramos.

„Tai yra pasekmė to, kad šarvuočiai buvo prarasti, o artilerija neturi sviedinių. Nėra kompetentingos elektroninio kovų valdymo sistemos, nėra normalios šarvuočių kontrolės mūšio lauke ir apskritai nėra normalaus planavimo ir sąveikos. Yra tik viena: „Eikite, šturmuokite!“... Žodis „šturmas“ tapo panacėja viskam“, – rašė Rusijos kariškis.

 

Jis teigė, kad 2022 metais Rusijos vadovybė sunaikino profesionalius ir apmokytus Rusijos Federacijos pėstininkus ir net tuos, kurie galėjo parengti naują personalą. O dabar, prastai aprūpinti, prastai apmokyti naujokai, negalintys atlikti jiems paskirtų užduočių, yra metami į tikrą mirtį.

„Murz“ mano, kad tokia Rusijos karinės vadovybės politika galiausiai sukels karinį sukilimą ir pasikartos 1917 metai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(7)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: