„Dingo vadas ir visi jo pavaduotojai.“ Ukraina nekomentuoja  ()

Rusų okupantai skundžiasi bejėgiškumu kairiajame Chersono srities krante.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai skundžiasi bejėgiškumu kairiajame Chersono srities krante, kur esą prasibrovė ukrainiečių gynėjai. Ukrainos Gynybos pajėgų vadovybė atsisako komentuoti bet kokį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimą tame fronto ruože, kad nepakenktų kontrpuolamiems veiksmams.

Kaip BBC komentare sakė patys okupantai, Ukrainos kariai jau spėjo ne tik pralaužti gynybą, bet ir tam tikrose vietose įrengti placdarmus.

Anot įsibrovėlių, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai prieš operaciją esą važinėjo, apsirengę rusiškas uniformas prie jų pozicijų ir šaudė į rusus.

„Jie atvažiuodavo labai arti mūsų pozicijų. Kol mūsų žmonės žiūrėjo, jie visi buvo nušauti“, - sako šaltinis BBC.

Beje, rusai šią kryptį sustiprino jūrų pėstininkais, bet Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, pasak okupantų, pavyko užgrobti kelis priešo technikos vienetus.

Yra ir belaisvių. „Keli žmonės jau pateko į nelaisvę. Dingo mūsų vadas ir visi jo pavaduotojai. Turime sudėtingą situaciją. Per naktį dvi mūsų kuopas paguldė. Krynkų apylinkėse ukrainiečiai įsitvirtino mūsų pusėje ir mes dar negalime jų iš ten išjudinti. Budime kasdien, nes nėra pavaduojančių. Žmonių nėra. Plius visi bijo“, – skundėsi vienas okupantų.

 

Anot okupantų, pastarąsias šešias dienas jie neturėjo jokių ryšių su daliniais. „Mes jau šešias dienas elgiamės taip, kaip patys nusprendžiame. Aklai. Dabar viskas šiek tiek nurimo, bet šiaip čia viskas dreba“, - pareiškė užpuolikas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(6)
(112)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: