„Jie apsirengę kaip ugniagesiai...“ Rusai pakraupę. Įsiveržė sabotažo ir žvalgybos grupės, žudo visus  (0)

Ukraina atsisako komentuoti bet kokį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimą tame fronto ruože, kad nepakenktų kontrpuolamiems veiksmams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai skundžiasi bejėgiškumu kairiajame Chersono srities krante, kur esą prasibrovė ukrainiečių gynėjai. Ukrainos Gynybos pajėgų vadovybė atsisako komentuoti bet kokį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimą tame fronto ruože, kad nepakenktų kontrpuolamiems veiksmams.

Kaip BBC komentare sakė patys okupantai, Ukrainos kariai jau spėjo ne tik pralaužti gynybą, bet ir tam tikrose vietose įrengti placdarmus.

Anot įsibrovėlių, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai prieš operaciją esą važinėjo, apsirengę rusiškas uniformas prie jų pozicijų ir šaudė į rusus.

Soc. tinklo „X“ vartotojas @PStyleOne1 cituoja BBC šaltinį:

Kariai teigė, kad prieš Krynkų [kairiojo kranto] proveržį ir užėmimą kelios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sabotažo ir žvalgybos grupės važinėjo palei okupuotą Dniepro krantą. Jie vairavo „Gazelle“ ir „Žiguli“ automobilius, buvo apsirengę kaip Rusijos kariškiai, ugniagesiai ar nepaprastųjų situacijų ministerijos darbuotojai. Jie atvažiuodavo labai arti mūsų pozicijų. Kol mūsų žmonės žiūrėjo, jie visi buvo nušauti“.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(191)
(2)
(189)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: