„Rusai tiesiog kaukia.“ Ukraina smogė į dešimtuką (Video)  ()

Fronto linijoje rusai nebeturi ką valgyti dėl to, kad Ukrainos gynybos pajėgos stengiasi kuo aktyviau trikdyti priešo logistiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Stengiamės...“ – Nacionalinės gvardijos majoras D. Nagorny paaiškino, kodėl rusai šaukia nešvankybes. Logistika sudaro 70% visų karinių operacijų sėkmės. Kovinių operacijų rezultatas priklauso nuo to, kaip kariai yra aprūpinti ir aprūpinti. Todėl Ukrainos gynėjai stengiasi kiek įmanoma sutrikdyti priešo logistiką.

Nacionalinės gvardijos majoras, 4-osios Rubežo brigados artilerijos štabo viršininkas Denisas Nagorny apie tai kalbėjo interviu su Jevgenija Kutnova metu „YouTube“ kanalui „News Factory“. Ukrainos gynybos pajėgų pastangomis fronto linijoje esantys okupantai tiesiog nebeturi ko valgyti. Ypač tokia padėtis stebima fronto sektoriuje, kuriame kaunasi majoras.

„Per perėmimus rusai pradeda šaukti nešvankybes, kad jiems tiesiog nėra ko valgyti. Jie minta pelėmis ir žiurkėmis, kurių dabar gausu kovos linijoje ir su kuriomis aktyviai kovoja mūsų draugės katės“, - sakė karys.

 

Tačiau priešas taip pat nemiega ir visais įmanomais būdais stengiasi pakenkti ukrainiečių logistikos maršrutams. Šiems tikslams rusai naktimis naudoja FPV bepiločius orlaivius, kurie vejasi atsargas Ukrainos kariuomenei. Be to, Rusijos lancetai dabar medžioja ne tik artileriją ir tankus, bet ir paprastus sunkvežimius.

„Tai yra, priešas veržiasi iš vieno kraštutinumo į kitą. Iš nevilties jis pradeda bent ką nors padaryti, kad kažkaip padėtų savo kaimenei, kuri yra fronto linijoje“, - sakė D. Nagorny.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: