„Metami paskutiniai rezervai. Reikalai sparčiai blogėja“  (1)

Z-kanalas skelbia apie blogėjančius reikalus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė priversta perkelti paskutinius rezervus į Chersono kryptį, kur gynyba pradėjo byrėti.

Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė nusprendė skubiai perkelti į Chersono kryptį 328-ąjį parašiutininkų ir desantininkų pulką iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų 104-osios oro desanto divizijos. Tai yra Rusijos rezervo likučiai.

Apie tai lapkričio 14 d. rašė su Rusijos kariuomene susijęs Rusijos Z-kanalas „VDV už Sąžiningumą ir Teisingumą“ (rus. „ВДВ за Честность и Справедливость“), praneša Dialog.UA.

Pažymėtina, kad kairiajame Dniepro krante Chersono srityje už gynybą yra atsakingas Rusijos ginkluotųjų pajėgų 70-asis motorizuotųjų šaulių pulkas. Pastaruoju metu šios grupuotės frontas pradėjo byrėti, todėl buvo nuspręsta skubiai perkelti papildomas pajėgas į šį rajoną.

„Sudaužytą 70-ajį motorizuotųjų šaulių pulką pamažu pradėjo keisti. Tačiau prie Krynkų padėtis blogėja, todėl esame priversti ten perkelti beveik paskutinius rezervus. Tikriausiai jau patys tai supratote iš „atšaukto“ Rusijos gynybos ministerijos pranešimo“, - rašo Rusijos Z-kanalas.

 

Svarbu patikslinti, kad per pastarąjį mėnesį Ukrainos ginkluotosios pajėgos kairiojo kranto Chersono srityje sukūrė keletą priešakinių pozicijų. Ekspertai jau pradėjo aptarinėti kaip labai realų scenarijų, kad ukrainiečiai galėtų forsuoti Dnieprą, pralaužti Rusijos gynybą ir pasiekti administracinę sieną su okupuotu Krymu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(10)
(159)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: