[ŽT] „Ar pamenate, ką sakė Zalužnas?“ Kalašnikovas skelbia katastrofą  ()

Z-karo korespondentas pasakoja apie didelę nesėkmę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepavykęs Rusijos puolimas prie Avdijivkos parodė, kad Rusijos kariuomenė nesugeba vykdyti puolamųjų operacijų.

Rusijos karo propagandistas Maksimas Kalašnikovas, žinomas iš tiesioginių transliacijų su Girkinu, kalbėjo apie Rusijos kariuomenės operacijos šturmuojant Avdijivką nesėkmę. Pasak jo, Rusijos kariuomenės daliniai užstrigo gyvenvietės apylinkėse, po to Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo malti Rusijos ginkluotąsias pajėgas įvairiausiais ginklais.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad Rusijos karo ekspertai bandymą surengti puolimą su Avdijivkos apsupimu vertina kaip Rusijos ginkluotųjų pajėgų gebėjimo vykdyti puolamąsias operacijas išbandymą. Kalašnikovas pripažįsta, kad Rusijos kariuomenė šio testo neišlaikė, taip įrodydama savo nesugebėjimą vykdyti plataus masto puolamąsias operacijas. 

Be to, anot jo, bendradarbiavimo lygis Rusijos kariuomenėje nesiekia net praėjusio amžiaus vidurio sovietų kariuomenės standartų.

 

„Išbandymas nebuvo išlaikytas. Bandymas pulti veda į sumaištį, įstrigimą ir nuostolius. Kai mus jau pradeda malti. Ar pamenate, ką sakė Zalužnas? Zalužnas sakė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasiekė pozicinę aklavietę? Toje pačioje vietoje suklupo ir Rusijos ginkluotosios pajėgos...“, - rašo jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(1)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: